Βελτιώνεται ο καιρός

Βελτιώνεται ο καιρός Facebook Twitter
Nick Paleologos / SOOC
0

Σταδιακή βελτίωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, με άνοδο θερμοκρασίας αλλά και ασθενείς χιονοπτώσεις στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα οι οποίες από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη. Οι άνεμοι βόρειοι που θα φτάσουν τα 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Παγετός το πρωί σε πολλές περιοχές της χώρας αλλά και στην Αττική.


Στην Αττική προβλέπονται για σήμερα  νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες με χιονόνερο η ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια, μετά το μεσημέρι γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 01 έως 07 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια και στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος καιρός σήμερα στη Θεσσαλονίκη με ανέμους βόρειους βορειοδυτικούς 3 με 5 Μποφόρ και θερμοκρασία από -02 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός γενικά αίθριος.
Ανεμοι  βόρειοι 3 με 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από -03 (μείον τρεις) έως 07 βαθμούς Κελσίου. στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Hπειρος, Δυτική Στερεά, Δδυτική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος.
Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και πρόσκαιρα στο Ιόνιο μέχρι 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: από 01 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο η ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στην ανατολική Στερεά και την Εύβοια. μετά το μεσημέρι ο καιρός θα βελτιωθεί.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 01 έως 08 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια η ελάχιστη 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Νεφώσεις με χιονόνερο η ασθενείς χιονοπτώσεις που από το απόγευμα θα περιοριστούν στην Κρήτη.Ανεμοι βόρειοι 7 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 02 έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο η ασθενείς χιονοπτώσεις, βαθμιαία ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία  από 05 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM