Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια

Χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Χαμηλές θερμοκρασίες θα επικρατήσουν σήμερα σε όλη τη χώρα με τους ανέμους να φτάνουν τα 8 Μποφόρ και τα χιόνια να επικρατούν στην ανατολική ηπειρωτική και νησιωτική χώρα. Χιόνια θα πέσει και στην Αθήνα αλλά και στα νότια προάστια.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αυξημένες νεφώσεις με χιόνι κατά περιόδους, βελτίωση από το απόγευμα. Άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και βαθμιαία βόρειοι βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 0 (μηδέν) έως 05 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με χιονόνερο στα παραθαλάσσια και χιόνι στα ορεινά-ημιορεινα άλλα και σε πεδινές περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας, βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: αρχικά από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα ανατολικά 7 πρόσκαιρα 8 μποφόρ με εξασθένηση, στα δυτικά βαθμιαία βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από -02 (μείον δυο) έως 5 βαθμούς Κελσίου, στη Θράκη η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις πρωινές ώρες. Ανεμοι από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Θερμοκρασία από 04 έως 13 βαθμούς Κελσίου, στην Ηπειρο κατά τόπους 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις κυρίως στη Θεσσαλία, την Εύβοια και την ανατολική στερεά. Ανεμοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 τοπικά 8 μποφόρ, βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια τη νύχτα. Θερμοκρασία από 02 έως 07 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αυξημένες νεφώσεις με χιονόνερο και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά. Ανεμοι βόρειοι 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 06 έως 08 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου νεφώσεις παροδικά αυξημένες με χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις στις βορινότερες περιοχές, στα Δωδεκάνησα βαθμιαία αύξηση των νεφώσεων και από τις απογευματινές ώρες βροχή η χιονόνερο. Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ, βαθμιαία εξασθένηση από τα βόρεια τη νύχτα. Θερμοκρασία: από 07 έως 10 βαθμούς Κελσίου, στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM