Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης στην Αττική

Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία λόγω χιονόπτωσης στην Αττική Facebook Twitter
0

Προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Αττική έχει προκαλέσει η έντονη χιονόπτωση που ξεκίνησε πριν από μερικές ώρες.

Η κυκλοφορία έχει διακοπεί στη λεωφόρο Πάρνηθος, από το τελεφερίκ μέχρι το καζίνο καθώς και στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Ν. Μάκρης, από το ύψος του στρατιωτικού νοσοκομείου Πεντέλης 414 μέχρι τη διασταύρωση Αγίου Πέτρου.

 

Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται αυτή την ώρα η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Χασιάς-Δερβενοχωρίων, στο ύψος της μονής Κλειστών και στο ρεύμα προς Δερβενοχώρια ενώ τα πρώτα χιόνια έχουν κάνει την εμφάνισή τους και στα βόρεια προάστια της Αθήνας και την Πεντέλη.

Νωρίτερα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών-Θηβών, από την περιοχή Φίχθι-Αγίας Σωτήρας έως την Οινόη, στο ρεύμα προς Θήβα και στην επαρχιακή οδό Ελευσίνας-Θήβας από το 4ο χλμ στο ρεύμα προς Θήβα στην περιοχή της Μάνδρας.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Ελλάδα / Λαμία: Καταστράφηκε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας που είχε εμπλακεί στην υπόθεση τροφικής δηλητηρίασης

Παρά την τεράστια κινητοποίηση της Πυροσβεστικής η φωτιά πήρε γρήγορα τρομερές διαστάσεις καταστρέφοντας τόσο το κτίριο, όσο και τα αυτοκίνητα της επιχείρησης
NEWSROOM