Aυτός είναι ο 29χρονος που αναλαμβάνει τα έξοδα αναστήλωσης για το γεφύρι της Πλάκας

Aυτός είναι ο 29χρονος που αναλαμβάνει τα έξοδα αναστήλωσης για το γεφύρι της Πλάκας Facebook Twitter
19

Ένας 29χρονος άνδρας, ο Νίκος Λούλης, γιος του Κώστα Λούλη και ιδιοκτήτης της εταιρείας "Μύλοι Λούλη Α.Ε.", αναλαμβάνει με δικά του έξοδα την αναστήλωση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας, το οποίο καταστράφηκε από τις πρόσφατες πλημμύρες στην περιοχή.

Η οικογένειά του Νίκου Λούλη, είναι 7η γενιά μυλωνάδων με καταγωγή από την Αετορράχη Κατσανοχωρίων. Ο 29χρονος, που είναι γνωστός για την προσφορά του στην Ήπειρο, -παρά το νεαρό της ηλικίας του- ήδη επικοινώνησε με τον περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέκο Καχριμάνη και του γνωστοποίησε την πρόθεση της οικογένειας, να αναλάβει τα έξοδα.

Σύμφωνα με το epirusgate, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στον κ. Καχριμάνη, οι πρόγονοί του χρηματοδότησαν κατά το παρελθόν δύο φορές την κατασκευή του γεφυριού και γι' αυτό και για τον ίδιο, πέφτει βαρύ το φορτίο της προσφοράς για την αναστήλωσή του.

Ο Νίκος Λούλης έχει αναλάβει τα ηνία της εταιρείας από το 2010.

19

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM
Αφρικανική σκόνη

Ελλάδα / Αφρικανική σκόνη: 15 άνθρωποι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα την Τρίτη

Λιγότεροι από τους μισούς πολίτες που μεταφέρονται καθημερινά στα νοσοκομεία με αναπνευστικά προβλήματα χρειάστηκαν ασθενοφόρο για να φτάσουν στα νοσοκομεία της Αττικής
NEWSROOM

σχόλια

13 σχόλια
Ιδιωτικη πρωτοβουλια.Οπως εχει γινει εξαλου πολλακης απο τους μεγαλους ευεργετες του τοπου. Και ας τους βριζει μετα ως καπιταλιστες ο σοφος λαος..
ειμαι και γω ενας απο αυτους που χρονια τωρα γυριζει την ελλαδα,καταγραφει και φωτογραφιζει τα θρυλικα μας γεφυρια.Της πλακας ηταν απο τα αγαπημενα μου.μπραβο στο παλικαρι για τον σεβασμο στην παραδοση που του εμφυτεψαν οι παππουδες του και θα μεταδωσει στα παιδια του.Ομως για μενα το γεφυρι γκρεμιστηκε και τωρα πια θα χτιστει μια απομιμιση του.Αν παρακολουθησει καποιος τον τροπο που τα συντηρουν θα καταλαβει τι λεω.Αναρωτιεμαιομως ποτε δεν υποψιαστηκαν οτι μπορει να μην αντεχε αλλο? και τωρα με τα υπολοιπα,αυτα που οι πετρες τους κρεμονται στον αερα τι θα κανουν?ενα αντιγραφο χωρις ψυχη που κανει τα κοκκαλα των χτισταδων μας να τριζουν!!!!
Θὰ εἶναι δυὸ φορὲς Ἕλληνας, σπάνιος Ἕλληνας,ἄν πληρώσει κανονικὰ μεροκάματα καὶ βάλει κανονικὰ ἔνσημα σὲ ὅλους ὅσους ἀπασχολήσει. Νὰ δώσει ἕνα παράδειγμα σὲ χιλιάδες τυχοδιῶκτες ἐπιχειρηματίες καὶ ἐργοδότες ποὺ ἐκμεταλλεύονται μὲ τὸν χείριστο τρόπο τὸν κοσμάκη γιὰ νὰ ὀφεληθοῦν αὐτοὶ καὶ τὰ γκομενικά τους.
Μπράβο! Σκέφτομαι τι ωραία οι πλούσιοι αυτής της χώρας και μεγάλες εταιρίες να υϊοθετούσαν απο ένα μνημείο, ένα γεφύρι, ένα διατηρητέο κτήριο. Να φροντίζαν τη συντηρησή του για να μην καταρρεύσει, ως προσφορά στον τόπο τους, ως δωρεά.
Πάρα πολλά μπράβο για την σκέψη του αυτή! Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να πούμε, ειδικά οι Ηπειρώτες πρέπει νάμαστε πολύ ευγνώμων!Και τώρα τρία πραγματάκια σχετικά με αυτόν και που πολλοί έχουν πει κάτι βλακείες.1. Δεν μας ενδιαφέρει αν όντως (δεν το πιστεύω ωστόσο) το κάνει για να προβληθεί κοινωνικά μιάς και έχει τα χρήματα να το κάνει. Μακάρι όλοι οι πλούσιοι να επένδυαν τόσο γενναιόδωρα στην χώρα μας και ας ήταν και για επικοινωνιακούς σκοπούς, τόσοι αυτοί όσο και εμείς όφελος θα είχαμε.2. ΔΕΝ είναι υποχρεωμένος ξέρετε, να προβεί στην αναστήλωση της Γέφυρας. Αυτό πάει για όσους είδα σε διάφορα σιτες να λένε "που ήταν όλα τα προηγούμενα χρόνια και δεν χρηματοδότησε εργασίες συντήρησης αφού ενδιαφέρεται τόσο πολύ για το Γεφύρι?". Sorry αλλά ό,τι πιο ηλίθιο. Η συντήρηση του μνημείου ήταν και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΟΣ ΙΔΙΩΤΗ. Δεν φταίει αυτός που έπεσε η γέφυρα και ούτε ήταν υποχρεωμένος να γνωρίζει τα προβλήματα φθοράς που υπήρχαν. Δεν φτάνει δηλαδή που θα κάνει αυτό το έργο, είμαστε και άπληστοι και αχάριστοι από πάνω.3. Έργα συντήρησης είχαν γίνει αλλά ήταν περισσότερου επιφανειακού και αισθητικού χαρακτήρα, δεν προχώρησαν σε μία Β Φάση προκειμένου να στηριχθεί και δομικά. Και για να μην κατηγορούμε τον τοπικό Πρόεδρο και Δήμαρχο, η Δημοτική Αρχή ήδη 2 ΦΟΡΕΣ είχε επισημάνει τον τελευταίο 1 χρόνο τα προβλήματα που υπήρχαν στις αρμόδιες Υπηρεσίες αλλά δεν ασχολήθηκαν ιδιαίτερα.
Μπραβο του....και αν καποιοι το θεωρουν διαφημιση μακαρι ολες οι διαφημισεις να αποσκοπουσαν στο γενικο καλο και οχι στην παραπλανηση του καταναλωτη.
Μπραβο! Παραλληλα το ΕΜΠ ανελαβε να κανει δωρεαν τη μελετη αναστηλωσης του γεφυριου. Ευτυχως. Αν και το κρατος θα επρεπε χρονια πριν να κανει τις επισκευες ωστε να μη φτασουμε τωρα στην καταρρευση του.http://www.skai.gr/news/culture/article/274517/ameses-protovoulies-gia-tin-anastilosi-tou-gefuriou-tis-plakas-foto-videos-/