MET GALA 2024

Διακοπές κυκλοφορίας, εκκενώσεις σπιτιών και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Διακοπές κυκλοφορίας, εκκενώσεις σπιτιών και προβλήματα στην ηλεκτροδότηση Facebook Twitter
Πλημμυρισμένος κάμπος στο χωριό Βρυσέλλα Θεσπρωτίας, την Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015. Σοβαρές ζημιές έχουν προκληθεί στη Θεσπρωτία στον κάμπο των Φιλιατών, λόγω της υπερχείλισης του ποταμού Καλαμά. Οι κάτοικοι, που βρίσκονται σε απόγνωση, μιλούν για πρωτοφανείς πλημμύρες. Φωτ.: ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΟΣ
0

Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν προκληθεί σε όλη την επικράτεια, λόγω έντονων βροχοπτώσεων, συσσωρεύσεων υδάτων και κατολισθήσεων. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί σε πολλά σημεία, ενώ όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, από τις 05:45 έχει διακοπεί η κυκλοφορία των αμαξοστοιχιών, λόγω υπερχείλισης όμβριων υδάτων σε σημείο της διαδρομής Αθήνα-Λιανοκλάδι. Οι επιβάτες μεταφέρονται με λεωφορεία από τον ΣΣ Λιανοκλαδιού προς τον ΣΣ Τιθορέας και αντίστροφα.

Παράλληλα, λόγω υπερχείλισης υδάτων του ποταμού Σπερχειού, διακόπηκε η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Λαμίας - Γοργοποτάμου (θέση Φραντζομύλου) και στην επαρχιακή οδό σιδηροδρομικού σταθμού Λιανοκλαδίου - Κωσταλεξίου. Η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά από την Παλαιά Εθνική Οδό Λαμίας - Αθηνών μέσω Επαρχιακής οδού Μοσχοχωρίου - Γοργοποτάμου. Επίσης, λόγω πτώσης γέφυρας στο χωριό Περιβόλι, από τις 10:30 διεκόπη η συγκοινωνία από Περιβόλι Σπερχιάδας προς τα χωριά Κολοκυθιά- Μάρμαρα- Αργύρια- Ανατολή.

Στη Ροδόπη, λόγω υπερχείλισης των υδάτων, διακόπηκε η κυκλοφορία στις υδάτινες διαβάσεις Ποντικόρεμα, Λίσσος, Εβρίνος, Ιάσιο, Αεροκορυφή, Διώνη, Ιμέρου, Σκαλώματος, Δοκού, Κάλχα, Γρατίνη και Ηφαίστου, ενώ στην Ορεστιάδα, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Πάλλης -Πενταλόφου λόγω ισχυρών βροχοπτώσεων.

Η πορθμειακή γραμμή Ρίου - Αντιρρίου είναι κλειστή λόγω ισχυρών ανεμών στη περιοχή, όπως και η πορθμειακή γραμμή Ζακύνθου - Κυλλήνης.

Τέλος, σε σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου Πέλλας, Ημαθίας, Φλώρινας, Καστοριάς, Αχαΐας και Αιτωλίας, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες.

0

MET GALA 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Ελλάδα / Δήμαρχος Μυκόνου για τον Πάνορμο: Από εμάς, η επιχείρηση παραμένει σφραγισμένη διότι δεν έχει άδεια

Λειτουργεί η επιχείρηση στην παραλία Πάνορμος αν και είχε σφραγιστεί από τον δήμο Μυκόνου το καλοκαίρι του 2023 - Ανύπαρκτη η επιχείρηση στο MyCoast - Τι δηλώνει στη LiFO ο δήμαρχος Μυκόνου
NEWSROOM
Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα Ορθόδοξη διακόνισσα στη σύγχρονη εποχή στην Ζιμπάμπουε

Διεθνή / Χειροτονήθηκε η πρώτη γυναίκα διακόνισσα της ορθόδοξης εκκλησίας στην Ζιμπάμπουε

Η ορθόδοξη εκκλησία αλλάζει σελίδα - Η διακόνισσα Αγγελική, η πρώτη γυναίκα που μπήκε στο ιερό, σπουδάζει Γεωγραφία και Περιβαλλοντικές Σπουδές και έχει στόχο μέσα από το έργο της να προστατεύσει τον πλανήτη
NEWSROOM