ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Παραλίγο τραγωδία στη Λέσβο με 9χρονο που τον «κρέμασαν» στην μπασκέτα

Παραλίγο τραγωδία στη Λέσβο με 9χρονο που τον «κρέμασαν» στην μπασκέτα Facebook Twitter
3

Παραλίγο τραγωδία στο Πλωμάρι της Λέσβου όπου μαθητές στο σχολείο του χωριού Πλαγιά «κρέμασαν» 9χρονο συμμαθητή τους από το καλάθι μπασκέτας και τον άφησαν εκεί με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί.

'Οπως είπαν οι δάσκαλοι του σχολείου,  τον 9χρονο μαθητή τον «ανέβασαν» στη μπασκέτα δύο μαθητές κατόπιν εντολής του δασκάλου γυμναστικής, με σκοπό να ξεμπλέξει τη μπάλα η οποία είχε μπλεχτεί στο δίχτυ του στεφανιού.

Στη συνέχεια όμως οι δύο μαθητές, άφησαν τον 9χρονο εκεί παρότι αυτός εκλιπαρούσε να τον κατεβάσουν. Πριν προλάβουν να επέμβουν οι δάσκαλοι, οι μαθητές τράβηξαν τον 9χρονο από τα πόδια με αποτέλεσμα αυτός να πέσει στο τσιμέντο και να τραυματιστεί.

Ο 9χρονος υπέστη κατάγματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ η μητέρα του κάνει λόγω μέσω του δικηγόρου της για σοβαρές ευθύνες των υπευθύνων του σχολείου  αφού ο χώρος είναι πάντοτε υπό την εποπτεία του διευθυντή και των δασκάλων

Σύμφωνα με το lesvοsnews.gr, η μητέρα του που είναι χήρα με 4 παιδιά περιμένει τις ιατρικές εξετάσεις ώστε να δει το μέγεθος και τη σοβαρότητα της κατάστασης του 9χρονου Ταξιάρχη και στη συνέχεια θα καταθέσει στην Εισαγγελία Μυτιλήνης μηνυτήρια αναφορά και αγωγή αποζημίωσης.

Σύμφωνα δε με εκμυστήρευση της μητέρας του παιδιού παλιότερα κάποιοι μαθητές στο ίδιο σχολείο είχαν βγάλει τα ρούχα του 9χρονου.  

3

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ