Επιδείνωση του καιρού

Επιδείνωση του καιρού Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Επιδεινώνεται σταδιακά ο καιρός με βροχές και καταιγίδες από το βράδυ αλλά και με περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους. Οι καιρικές συνθήκες ευνοούν και τη μεταφορά σκόνης.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες Άνεμοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές τη νύχτα στη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα και τις πρωινές ώρες ομίχλες. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 7 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα:


Μακεδονία, Θράκη

Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τη νύχτα θα σημειωθούν σποραδικές βροχές.
Άνεμοι: ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ ενισχυμένοι στα ανατολικά τη νύχτα. Θερμοκρασία από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί. Από το βράδυ θα εκδηλωθούν βροχές και από τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και από το απόγευμα στο Ιόνιο 7 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
 
Κυκλάδες, Κρήτη
Γενικά αίθριος καιρός με ανέμους νοτιοδυτικούς  4 με 5 που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.
 
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες το πρωί.
Άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 ενισχυμένοι από το βράδυ.
Θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.
 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM