Έπεσε «σιωπή» στους κοριούς των κομμάτων

Έπεσε «σιωπή» στους κοριούς των κομμάτων Facebook Twitter
0

«Σιωπή» έπεσε πλέον στους κοριούς που ανιχνεύτηκαν σύμφωνα με ρεπορτάζ των Νέων κοντά σε γραφεία κομμάτων, όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα οι νέοι έλεγχοι μετά το χθεσινό δημοσίευμα έδειξαν ότι  δεν υπήρχαν πλέον «ύποπτα περιστατικά».

Όπως γράφει η εφημερίδα κατά τις προηγούμενες δύο εβδομάδες η έρευνα με ειδική συσκευή κατέγραψε 54 περιστατικά ιδιαίτερα ύποπτης δραστηριότητας, από τα οποία 22 επικεντρώνονταν γύρω από τα αρχηγεία της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού και 16 εντοπίζονταν στο τρίγωνο ανάμεσα στην αμερικανική πρεσβεία, τον Πύργο Αθηνών και την οδό Παπαδιαμαντοπούλου.

Από τις μετρήσεις που διενεργήθηκαν με το σύστημα Cryptophone στα αρχηγεία της ΝΔ στη Συγγρού, του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου και του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη, χθες, δεν προέκυψε ούτε ένα «πολύ ύποπτο συμβάν».

Υπενθυμίζεται ότι μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας, η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM