Βροχές και σκόνη και σήμερα

Βροχές και σκόνη και σήμερα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται σήμερα στα βορειοδυτικά και τα βορειοανατολικά της χώρας ενώ η ορατότητα θα είναι περιορισμένη και θα υπάρχει αφρικανική σκόνη. . Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη κυρίως τις πρωινές ώρες, ενώ οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις, 4 με 6 μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.  

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες και βαθμιαία αίθριος. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς και θα ασθενήσουν. Θερμοκρασία από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά προβλέπονται για τη Θεσσαλονίκη. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 8 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην υπόλοιπη χώρα:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα θαλάσσια και παράκτια τμήματα της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες κυρίως τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση το βράδυ στα νότια. Η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία από το μεσημέρι νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 06 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και γρήγορη βελτίωση. Η ορατότητα τοπικά θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Στην Κρήτη γενικά αίθριος. Στις Κυκλάδες λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες. Άνεμοι νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 6 πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.
Άνεμοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση.
Θερμοκρασία από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Ελλάδα / Πολιτική αυθαίρετων απελάσεων και συστηματικές κρατήσεις μεταναστών στην Ελλάδα καταγγέλλει η RSA

Αύξηση κρατήσεων και απελάσεων μεταναστών στην Ελλάδα το 2024, παρά τις αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα και τη νομιμότητα της συγκεκριμένης πρακτικής
LIFO NEWSROOM
ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

Ελλάδα / ΚΙΣΕ για τη ματαίωση εκδήλωσης: «Η ελληνική κοινωνία δεν θα επιτρέψει στον αντισημιτισμό να απλώσει τα πλοκάμια του»

«Οι εκθέσεις βιβλίου αποτελούν χώρους ελεύθερου διαλόγου και ανταλλαγής ιδεών», επισημαίνει το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος 
LIFO NEWSROOM