Λιακάδα σε όλη σχεδόν τη χώρα

Λιακάδα σε όλη σχεδόν τη χώρα Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Ηλιοφάνεια με παγετό το πρωί στα κεντρικά και βόρεια και με ανέμους στο Αιγαίο από 3 ως 6 Μποφόρ προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Λιακάδα στην Αττική με βοριάδες 3-4 και τοπικά 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 4 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη. Ανεμοι βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από -1 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόβλεψη για τις άλλες περιοχές της χώρας:

Μακεδονία, Θράκη

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο τις πρωινές ώρες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες στα ανατολικά. Ανεμοι μεταβλητοί, 3 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί, 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από -2 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός γενικά αίθριος. Ανεμοι βορειοδυτικοί, 4 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους πυκνότερες.
Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά και νότια τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 1 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα ασθενών βροχών το πρωί.
Ανεμοι δυτικοί, βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας μέχρι το μεσημέρι. Βελτίωση από το βράδυ.
Ανεμοι από βόρειες διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ και από το βράδυ 4 με 5 μποφόρ.Θερμοκρασία από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ