Οι ανακοινώσεις της αστυνομίας για τη σύλληψη του Χ. Ξηρού

Οι ανακοινώσεις της αστυνομίας για τη σύλληψη του Χ. Ξηρού Facebook Twitter
Φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία μετά την σύλληψη του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού.
2

Ο Χριστόδουλος Ξηρός κατά την σύλληψή του οδηγούσε ποδήλατο ενώ είχε αλλοιώσει τα χαρακτηριστικά του, έχοντας μακρύ μαλλί, μούσι, γυαλιά δήλωσε ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Δημήτρης Τσακνάκης σε συνέντευξη Τύπου. Πρόσθεσε ότι έφερε πιστόλι με 13 σφαίρες στη γεμιστήρα και μια σφαίρα στην θαλάμη, ενώ τόνισε ότι δεν προέβαλε αντίσταση και πως αυτή την ώρα διεξάγεται έρευνα στο σπίτι που είχε νοικιάσει.

Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας, επεσήμανε ότι είναι ευτυχής που έχει την πολιτική ευθύνη αυτού του υπουργείου και ότι διαισθάνεται πως "ανταποκρινόμαστε στις προσδοκίες της ελληνικής κοινωνίας". Τόνισε ότι "είμαστε ασφαλείς και το αίσθημα ασφάλειας ενδυναμώνει την σταθερότητα που όλοι θέλουμε και που έχει ανάγκη η χώρα". Απαντώντας σε ερώτηση για την κριτική του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι επιτυχίες όπως η σύλληψη των Μαζιώτη, Σταμπούλου και Ξηρού, δεν μπορούν να μπουν σε πρίσμα μικροπολιτικό, μετεκλογικό ή προεκλογικό.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Έτσι είναι αυτά. Όταν έχουμε δημοτικές εκλογές φτιάχνονται δρόμοι και πεζοδρόμια, και όταν έχουμε βουλευτικές όλο και κάποιος θα πιάνεται...Να δεις που το είχαν σκεφτεί από πριν αυτό και το σενάριο... Είναι πολύ μπροστά εκεί στη ΝΔ...
Δε ξέρω εσείς, αλλά εμένα προσωπικά όποτε βλέπω γραμμένο αυτό το "Ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, Βασίλης Κικίλιας" μου περνάει απ' το μυαλό όλη η πολιτική ξεφτίλα της μεταπολίτευσης σε λίγα δευτερόλεπτα.