Τα διεθνή μέσα για τη φωτιά στο Norman Atlantic

Τα διεθνή μέσα για τη φωτιά στο Norman Atlantic Facebook Twitter
0

Η είδηση για τη φωτιά που ξέσπασε στο πλοίο Norman Atlantic ανοιχτά της Κέρκυρας και την επιχείρηση διάσωσης των 478 επιβαινόντων, κάνει τον γύρο του κόσμου.

"Οι διασώστες σπεύδουν σε φλεγόμενο πλοίο μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας", γράφει το CNN, επισημαίνοντας ότι η επιχείρηση για τη διάσωση εκατοντάδων επιβατών είναι σε εξέλιξη.

"Η εκκένωση παρεμποδίζεται από τους ανέμους", αναφέρει το BBC, το οποίο επικαλείται δηλώσεις του υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη: "Είναι μία περίπλοκη επιχείρηση διάσωσης... Η ορατότητα είναι κακή και οι καιρικές συνθήκες δύσκολες, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη καθώς υπάρχει ένας καλός αριθμός πλοίων στην περιοχή".

"Εκατοντάδες εγκλωβισμένοι καθώς το πλοίο καίγεται σε τρικυμία στα ανοιχτά της Ελλάδας" γράφει το Reuters. Το άρθρο αναφέρεται και σε δήλωση ενός επιβάτη στην ελληνική τηλεόραση, ο οποίος σημείωσε πως "το καράβι ακόμη καίγεται, τα πατώματα βράζουν...".

"Οι επιβάτες εκλιπαρούν για διάσωση από το φλεγόμενο πλοίο" αναφέρει το Sky News. Πολλά πλοία και αεροσκάφη συμμετέχουν στην επιχείρηση διάσωσης, επισημαίνει το άρθρο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ