Άνοδος θερμοκρασίας και λασποβροχές

Άνοδος θερμοκρασίας και λασποβροχές Facebook Twitter
0

Άνοδο της θερμοκρασίας με τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά, τα δυτικά και τα νότια, αλλά και μεταφορά σκόνης από την Αφρική προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7 Μποφόρ ενώ στο Αιγαίο τα 5 Μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Ανεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

 Νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών παροδικών βροχών στη Θεσσαλονίκη και με περιορισμένη ορατότητα, κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 9 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές:

Μακεδονία, Θράκη

Νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές κυρίως από το βράδυ. τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και στα ανατολικά τοπικά 5 μποφόρ και θερμοκρασία από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες.

Άνεμοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ.

Θερμοκρασία από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου ενώ στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωινές ώρες. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Αραιές νεφώσεις που από το βράδυ βαθμιαία θα πυκνώσουν και νοτιάδες 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Αραιές νεφώσεις με νοτιάδες 3-4 Μποφόρ και στα βόρεια τοπικά 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ