Εμπρησμός η φωτιά στα γραφεία της Athens Voice

Εμπρησμός η φωτιά στα γραφεία της Athens Voice Facebook Twitter
30

Φωτιά εκδηλώθηκε στις 6.45 σήμερα το πρωί στο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Athens Voice, στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 22 στο κέντρο της Αθήνας.

Τέσσερα οχήματα και 12 άνδρες της πυροσβεστικής έσπευσαν στο σημείο πριν οι φλόγες προλάβουν να επεκταθούν στους υπόλοιπους ορόφους.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μετά την κατάσβεση στελέχη της Πυροσβεστικής και της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν πως ήταν σπασμένη η γυάλινη πόρτα εισόδου, ωστόσο στο εσωτερικό δεν βρέθηκε εμπρηστικός μηχανισμός και εκτιμάται πως οι δράστες έριξαν εύφλεκτο υγρό.

Από την φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές μεγάλης έκτασης.

30

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Να πω ότι δεν περίμενα κάτι τέτοιο;Η Athens Voice γράφει πράγματα ενοχλητικά για τους φαιοκόκκινους φασίστες.Αυτές είναι οι μέθοδοι όσων μισούν την δημοκρατία.Η προσπάθεια επιβολής της άποψης τους με τη βία.
Ποιος άλλος!Το γράφει απο πάνω, δε το δες?ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ λέει η πυροσβεστική.Μπείτε στο Mode τώρα της "προβοκάτσια που στόχο εχει να πλήξει το λαϊκό κίνημα"!
Το αστείο "σύντροφε" ανήθικε,είναι πως δεν είμαι καν αναρχικός.Απλά θέλω να δω να σπάτε τα κεφάλια σας μπας και βρείτε καλές εξηγήσεις για να υποστηρίξετε τους ισχυρισμούς σας.
Το σπάσιμο κεφαλιών (των αντιφρονούντων) είναι σπεσιαλιτέ του χώρου σας Captain!επίσης δική σου σπεσιαλιτέ είναι το να προκαλείς γέλιο προσπαθώντας να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα...Εμπρός, είναι έτοιμα τα πλευρά μου να πονέσουν απο τα γέλια!
Εγώ το έσβησα, γιατί πρόσεξα ότι έγινε update στην είδηση, μιας και η αστυνομία βρήκε σπασμένη τη γυάλινη πόρτα εισόδου. Είχα μείνει με την εντύπωση ότι έγινε από τσιγάρο η φωτιά, αλλά απ' ό,τι φαινεται, δυστυχώς, ήταν εμπρησμός.
Ωραία.Και περιμένω να δω λοιπόν να δω μια καλή εξήγηση σύμφωνα με τους αστυνόμους Μπέκες που να εξηγεί το γιατί να έγινε ο εμπρησμός από αναρχικούς.Τους λόγους.
Τους λόγους? Τις δικαιολογίες τις πλάκας θες να πεις για να δικαιολογήσουν το φασισμό τους.Θα τις γράψουν σε καμιά γραφική προκήρυξη.Ακόμα μια επίθεση προστέθηκε στις εκατοντάδες άλλες που έχουν κάνει σε όσους κρίνουν πως δεν έχουν δικαίωμα να εκφέρουν διαφορετική απο τη δική τους άποψη...Το χουμε δει το έργο φίλε μου ξανά και ξανά και ξανά.
Άσχετο και σχετικό ταυτόχρονα: αν κάποιος κάνει μια πράξη βίας -όπως ο εμπρησμός σ'αυτήν την περίπτωση- για να εναντιωθεί σε ένα κατεστημένο ή σε κάτι που αυτός θεωρεί κατεστημένο, καλό θα ήταν να μην τον ονομάζουμε αναρχικό. Από την στιγμή που γίνεται τέτοια πράξη χάνεται αυτόματα ο αναρχισμός και μπαίνει ο χουλιγκανισμός. Ένας αληθινός αναρχικός μπορεί να είναι ενάντια στην καθεστηκυία τάξη αλλά ταυτόχρονα είναι κατά της βίας. Ο χούλιγκαν επειδή ξύπνησε άσχημα το πρωί και επειδή τα χε μαζεμένα για τους χ,ψ λόγους στην Athens Voice είπε να τους βάλει μια φωτιά "έτσι για να μάθουν τα παλιοτσουτσέκια". Όλα αυτά τα λέω γιατί πλέον ο αναρχικός έχει ταυτιστεί με την βία ενώ η ιδεολογία του είναι ακριβώς αντίθετη. Σας έπρηξα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας :P
Δεν ειναι δικο μου αλλα με εκφραζει 100% "Δεν χρειάζεται να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ εντολή κάψτε την Athens Voice, μπουκάρετε στη Σύγκλητο, κλείστε τα σχολεία. Δεν χρειάζεται πλέον ούτε το δαχτυλάκι του του να κουνήσει για τις αμέτρητες πράξεις βίας που ενσωματώθηκαν στην καθημερινότητα εδώ και χρόνια.Ας μη κάνουν όμως τον ανήξερο. Το εύφλεκτο υπόστρωμα για τη δράση κάθε είδους μπαχαλάκηδων αυτοί το άπλωσαν είτε με την έμπρακτη στήριξη είτε με την ανοχή είτε με τη σιωπή, είτε με δηλώσεις στελεχών τους εδώ και τέσσερα χρόνια. Χούντα, κατοχική κυβέρνηση, γουναράδικα, λιντσαρίσματα - λεξικό ολόκληρο με παρόμοια λήμματα.Όταν το ρεπερτόριο του Σκουρλέτη απλώνεται από το " ίσως οι δολοφόνοι της Μαρφίν είναι από τις υπηρεσίες ασφαλείας", έως το προχθεσινό "χρήσιμη αναμπουμπούλα οι καταλήψεις", οι άμεσες εντολές δεν χρειάζονται. Το σήμα έχει δοθεί"
το ότι οι "Άσπρα, κόκκινα, κίτρινα, μπλε καραβάκια στο Αιγαίο" δεν θέλουν να βλέπουν το Σύριζα ούτε ζωγραφιστό διότι το θεωρούν συστημικό, πουλημένο και πολύ μέινστριμ για τα γούστα τους, προφανώς δεν έχει καμία σημασία Άρη...
Οι φεμεν είναι ακροδεξιές που αγωνίζονται ενάντια στην φιλελευεροποίηση της Ρωσικής κοινωνίας απο τον Βλαδίμηρο το Πουτιν, το μάγκα, το καραμπουζουκλή!Κούνα το λιγο μπάς και πάρει μπρος.