Πάλι τζακ ποτ στο Τζόκερ - 17 εκατ. ευρώ η κλήρωση της Πέμπτης

Πάλι τζακ ποτ στο Τζόκερ - 17 εκατ. ευρώ η κλήρωση της Πέμπτης Facebook Twitter
7

Με νέο τζακ-ποτ, το 15ο στη σειρά ολοκληρώθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ. Ούτε απόψε βρέθηκε τυχερό δελτίο έξι με τους αριθμούς, οι οποίοι ήταν: 42, 39, 16, 9, 5 και Τζόκερ τον αριθμό 12.

Το 15ο στη σειρά τζακ ποτ θα κληρώσει την επόμενη Πέμπτη 17 εκατ. ευρώ.Ενδιαφέρον έχει να δει κανείς αν η φρενίτιδα που επικράτησε σε όλη την χώρα για το δέκατο τέταρτο κατά σειρά τζακ-ποτ των 14 εκατομμυρίων ευρώ  θα συνεχιστεί.

Νωρίς το πρωί ο κόσμος σχημάτιζε ουρές στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ, ενώ τις ώρες πριν την κλήρωση, συμπληρώνονταν 1.000 δελτία Τζόκερ το δευτερόλεπτο ενώ έως τις 20:30, συμπληρώθηκαν 4.110.983 δελτία και 30.277.569 στήλες!

 

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM

σχόλια

3 σχόλια
Ο'τι και να πουμε,ο'τι και να γραψουμε,την Πεμπτη θα γινει "λαικο προσκηνυμα"χωρις προηγουμενο στα πρακτορεια του ΟΠΑΠ.Ο πρακτορας που ειναι κοντα στο σπιτι μου ελεγε χθες σε καποιους γνωστους του να καταθεσουν τα δελτια τους νωριτερα,διοτι το απογευμα της Πεμπτης περιμενει την "ουρα"οχι απλα να βγαινει στο δρομο,αλλα να κανει βολτα το τετραγωνο !Ολα ομως αυτα ειναι λογικα.Ως γνωστον η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Μεσουσης,δε,μιας τραγικης καταστασης για την πλειονοτητα των πολιτων,οπως η παρουσα,η ελπιδα του Τζοκερ μαλλον ειναι το μονον που τους εχει απομεινει.
30.277.569 στηλες,στο δικο μου μυαλο μεταφραζονται σε περιπου 15.000.000 ευρω ενω η επαυξηση του τζακ-ποτ ειναι μολις στα 2.000.000.Μαλλον αυτη ειναι κ η απαντηση για την τοση "ατυχια" πια.
Εντάξει παιδιά, τι να λέμε τώρα. Από τις 17 επιτυχίες που βρέθηκαν στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) και κερδίζουν από 80 χιλιάρικα η καθεμιά, οι πέντε παίχτηκαν στο ΙΔΙΟ (!!!!!!) πρακτορείο της Πάτρας. Δεν το λέω εγώ, το επίσημο δελτίο τύπου του ΟΠΑΠ το λέει. Και προσέξτε, δεν μιλάω για ένα δελτίο με πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα που υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει μόνο του 5 πεντάρια. Μιλάω για 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ δελτία (εκ των οποίων τα τρία ήταν του δίφραγκου), πράγμα που στατιστικά, μαθηματικά, με τη θεωρία των παιγνίων, της λογικής κλπ, απλά ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. Ειδικά αν λάβει κανείς υπόψιν του ότι για να κερδίσει ΕΝΑΣ παίχτης πεντάρι, οι πιθανότητες που έχει είναι 19 προς 24,5 εκατομμύρια. Και ξαφνικά σε μια χώρα που μέσα σε φρενίτιδα παίζει 1.000 στήλες το δευτερόλεπτο, βρίσκονται ΠΕΝΤΕ παίχτες με την ίδια ακριβώς έμπνευση, όχι απλά στην ίδια πόλη (που κι αυτό είναι ύποπτο) αλλά και στο ίδιο πρακτορείο; Έλεος! Εγώ αυτό που καταλαβαίνω, είναι ότι ο ΟΠΑΠ έβγαλε σε μια μέρα 15 εκατομμύρια ευρώ, μοίρασε 2-3 σε πενταροδεκάρες, κι αν προσθέσουμε αυτά που βγάζει ΔΥΟ φορές τη βδομάδα από τον Σεπτέμβρη και μετά που άρχισε η αλληλουχία τω απανωτών τζακ ποτ, θα διαπιστώσουμε ότι απλά τον επιχορηγούμε σαν βλάκες, και μάλιστα με τόσο χρήμα όσο δεν επιχορηγούνταν επί φαυλοκρατίας πριν την κρίση. Τεσπα, για να μην συνωμοσιολογώ και γίνομαι φαιδρός (εξάλλου τζακ ποτ γίνονται παντού στον κόσμο, απλά δεν γίνονται από ΟΠΑΠηδες), ας δεχτώ ότι οι 5 Πατρινοί είδαν το ίδιο όνειρο. Ή ότι ήταν και οι 5 μέλη της ίδιας οικογένειας, είδε ο ένας το όνειρο και το σφύριξε και στους άλλους τέσσερις. Ή ότι τα 5 δελτία παίχτηκαν ξεχωριστά από το ίδιο άτομο που είδε μόνο του το όνειρο, μόνο που ενώ είχε την εμμονή να παίξει και στα 5 τον ίδιο συνδυασμό αλλά με λάθος Τζόκερ, δεν είχε την αντίστοιχη εμμονή να δώσει 7,5 ευρώ παραπάνω για να παίξει 15 δελτία με ισάριθμους Τζόκερ και τώρα να κολυμπάει στα εκατομμύρια. Ρε τον βλάκα. Τσάμπα το όνειρο...