Πλοίαρχος έβγαλε με βάρκες 2.000 επιβάτες στη Ρόδο γιατί δεν του άρεσε το λιμάνι

Πλοίαρχος έβγαλε με βάρκες 2.000 επιβάτες στη Ρόδο γιατί δεν του άρεσε το λιμάνι Facebook Twitter
3

 

Με τις βάρκες έγινε η αποβίβαση 1.931 τουριστών στη Ρόδο από το κρουαζιερόπλοιο Mein Schif, καθώς δεν άρεσε στον Γερμανό πλοίαρχο η θέση που είχε προκαθοριστεί για να δέσει.

Τελικά οι επιβάτες κατάφεραν παρά την ταλαιπωρία να κατεβούν από το πλοίο που έφτασε στο νησί το πρωί της Παρασκευής.

Η εφημερίδα Ροδιακή αναφέρει ότι η άρνηση του πλοιάρχου είναι μάλλον τραβηγμένη αφού στην ίδια θέση δένει τακτικά μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο και με το ίδιο βύθισμα. Πρόκειται για το Costa Mediterranien το οποίο έχει μήκος 292 μέτρα έναντι των 264 μέτρων του Mein Schif, ενώ και τα δύο σκάφη έχουν βύθισμα 8 μέτρων.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Για ποιο λόγο πληρώνεστε από τους Έλληνες φορολογούμενους και όχι από τη ΝΔ

Ελλάδα / Καρυστιανού κατά ΕΡΤ και Ζούλα για Τέμπη: Θεωρείτε ασήμαντη την πρωτοβουλία 1,5 εκατ. πολιτών και δεν την αναφέρατε;

«Με ποια λογική κρίθηκε ότι το θέμα δεν αφορά τους Έλληνες πολίτες;» ρωτά η πρόεδρος του Συλλόγου «ΤΕΜΠΗ 28-2-2023» και σημειώνει ότι τα στελέχη της ΕΡΤ πληρώνονται από τους φορολογούμενους και όχι από τα ταμεία της ΝΔ
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Η ασφαλεια των επιβατων και του σκαφους ειναι αποκλειστικη ευθυνη του πλοιαρχου σε οποιοδηποτε πλοιο.Εαν ο ιδιος εκρινε οτι το λιμανι δεν παρειχε τα επιθυμητα εχεγγυα ασφαλειας,δεν μπορει κανεις να του πει απολυτως τιποτα.Εαν,τωρα,ειχε δικιο, η εαν προκειται για καποιον "προβληματικο"ανθρωπο,αυτο θα πρεπει να το βρει η εταιρεια του.Στην οποια το περιστατικο θα εχει σιγουρα αναφερθει ηδη,με ολες του τις λεπτομερειες.