Καταιγίδες και Μποφόρ

Καταιγίδες και Μποφόρ Facebook Twitter
0

Κακοκαιρία στις δυτικές, κεντρικές, και βόρειες περιοχές της χώρας προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η ΕΜΥ με βροχές και καταιγίδες που κατά τόπους θα είναι ισχυρές. Η θερμοκρασία πάντως παραμένει σχετικά υψηλά ως προς την ελάχιστη με τη μικρότερη, 14 βαθμοί Κελσίου, να σημειώνεται σε Μακεδονία και Θράκη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα φτάσουν ακόμη και τα 9 Μποφόρ και θα εξασθενήσουν από το βράδυ ενώ στο Αιγαίο τα 5 Μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπεται καιρός άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και καταιγίδες. Άνεμοι βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ και από το απόγευμα νοτιοανατολικοί. Θερμοκρασία από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη με τοπικές βροχές που βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανόν από το απόγευμα ισχυρές κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM