Βγαίνει και πάλι ο ήλιος

Βγαίνει και πάλι ο ήλιος Facebook Twitter
0

Βελτίωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη αλλά και χειμωνιάτικο Σαββατοκύριακο προβλέπουν οι μετεωρολόγοι για τη νέα εβδομάδα. Σήμερα Δευτέρα αναμένονται παροδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια και ορεινά τμήματα της Κρήτης και πολύ καλές καιρικές συνθήκες στην υπόλοιπη χώρα με λίγες μόνο τοπικές νεφώσεις.

Στη Βόρεια Ελλάδα η ελάχιστη θα είναι χαμηλή στους 5 βαθμούς Κελσίου ενώ στα Δωδεκάνησα η μέγιστη θα αγγίξει τους 26 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και τοπικά κυρίως στα νότια πελάγη θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις στα βόρεια και ανατολικά τμήματα του νομού. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 23 βαθμούς, ενώ στα βόρεια η θερμοκρασία θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και πιθανόν τοπικά στα ανατολικά θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια, αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ