Απεργία την Πρωτομαγιά

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και χαλάζι

Επιδείνωση του καιρού με βροχές και χαλάζι Facebook Twitter
0

Eπιδεινώνεται σήμερα ο καιρός  με κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρχικά στα ηπειρωτικά και σταδιακά στα περισσότερα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου. Οι βροχές και οι ισχυρές καταιγίδες από το βράδυ θα επεκταθούν στα κεντρικά. Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές βροχές στα ορεινά στην υπόλοιπη χώρα.

Eπιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός και το Σάββατο στα ανατολικά και νότια με ισχυρές κατά τόπους βροχές και καταιγίδες, σημαντική ενίσχυση των ανέμων που στο Αιγαίο δεν αποκλείεται να αγγίξουν και τα 8-9 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας, ενώ παράλληλα ο καιρός θα βελτιώνεται στα δυτικά και βόρεια.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται την Κυριακή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται Αττική νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές οι οποίες βαθμιαία θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές. Άνεμοι αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, σταδιακά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 5 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στη Θεσσαλονίκη. Άνεμοι βορειοδυτικοί 3 με 4 με σταδιακή ενίσχυση στα 5 με 6 και πρόσκαιρα 7 μποφόρ.Θερμοκρασία από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

0

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ