Έρχονται βροχές και καταιγίδες

Έρχονται βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
0

Bροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, στη Δυτική Μακεδονία, στην Ήπειρο, στη Δυτική Στερεά και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, προβλέπει η ΕΜΥ στη διάρκεια της ημέρας ενώ τη νύχτα τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην Κεντρική Μακεδονία, στη Στερεά και στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και στο Αιγαίο βόρειοι-βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση, αλλά στα Δωδεκάνησα θα είναι ενισχυμένοι στα 6 με 7 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το βράδυ θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και κατά τη διάρκεια της νύχτας σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι ασθενείς, θερμοκρασία από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Ελλάδα / Η επίσημη ανακοίνωση της Adidas για τα πλάνα με τα drone με φόντο την Ακρόπολη

Η εταιρεία, με δήλωσή της, ξεκαθαρίζει ότι η πτήση των drones πραγματοποιήθηκε αποκλειστικά πάνω από τον χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, με βάση όλες τις απαραίτητες άδειες που είχαν προηγουμένως ληφθεί
LIFO NEWSROOM
The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

Ελλάδα / The Upfront Initiative 2025: H ατζέντα του συνεδρίου και όλοι οι ομιλητές

65 σημαντικοί ομιλητές, 15 πάνελ, fireside chats και ομιλίες, ένα αναπάντεχο stand-up comedy break και πολλές ακόμα εκπλήξεις στο ολοήμερο συνέδριο για την ισότητα, τη συμπερίληψη, την ποικιλομορφία και την ορατότητα στον εργασιακό χώρο και την κοινωνία.
LIFO NEWSROOM