Πέφτει η θερμοκρασία

Πέφτει η θερμοκρασία Facebook Twitter
0

Παροδικές νεφώσεις με πτώση της θερμοκρασίας και εξασθένηση των βοριάδων προβλέπει για σήμερα η ΕΜΥ. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και στο Νότιο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν και το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.

Στα βόρεια της χώρας η ελάχιστη θα είναι μονοψήφια αφού το θερμόμετρο θα δείξει 7 βαθμούς Κελσίου και η θερμοκρασία θα φτάσει ως τους 23 βαθμούς.


Στην Αττική προβλέπονται παροδικές νεφώσεις κυρίως στα βόρεια του νομού, με θερμοκρασία ως τους 27 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι με σταδιακή μικρή εξασθένηση.

Λίγες νεφώσεις στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι 5 μποφόρ, αλλά σταδιακά θα στραφούν σε νότιους με μικρή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 22 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Ελλάδα / ΣτΕ: Συνταγματικός ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών

Το ΣτΕ απέρριψε την αίτηση ακύρωσης για τον γάμο ομοφύλων, κρίνοντας πως δεν αντιβαίνει στις διατάξεις του Συντάγματος περί προστασίας του γάμου, της οικογένειας, της μητρότητας και της παιδικής ηλικίας ή περί ισότητας
LIFO NEWSROOM
Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Ελλάδα / Explainer: Η Μονή Σινά, το δικαστικό παρασκήνιο και η συμφωνία Ελλάδας-Αιγύπτου

Οι καταγγελίες για τη Μονή Σινά και οι εκκρεμείς δικαστικές αποφάσεις στην Αίγυπτο - Η απόφαση που «άναψε φωτιές» - Ο μαραθώνιος ανακοινώσεων - Ο αιγυπτιακός (προσωρινός) επίλογος
LIFO NEWSROOM