Eντοπίστηκε καλλιέργεια με παραισθησιογόνους κάκτους στο Ρέθυμνο

Eντοπίστηκε καλλιέργεια με παραισθησιογόνους κάκτους στο Ρέθυμνο Facebook Twitter
7

Συνελήφθησαν την Παρασκευή το πρωί, σε δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, ένας 57χρονος υπήκοος Ολλανδίας, ένας 32χρονος υπήκοος Πολωνίας και μια 50χρονη υπήκοος Γερμανίας, για κατοχή, καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Μετά από επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί των ανωτέρω Υπηρεσιών βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 234 παραισθησιογόνοι κάκτοι «San Pedro» και 12 παραισθησιογόνοι κάκτοι «Peyote».

 

Eντοπίστηκε καλλιέργεια με παραισθησιογόνους κάκτους στο Ρέθυμνο Facebook Twitter

 

Στο σπίτι του 57χρονου βρέθηκε επίσης αποξηραμένη ποσότητα τμημάτων παραισθησιογόνου κάκτου, βάρους 195 γραμμαρίων, ποσότητα τμημάτων παραισθησιογόνου κάκτου, βάρους 200 γραμμαρίων και χρηματικό ποσό 4.500 ευρώ, προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

 

Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε χώρους που χρησιμοποιούσαν ο 32χρονος υπήκοος Πολωνίας και η 50χρονη υπήκοος Γερμανίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 19,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Eντοπίστηκε καλλιέργεια με παραισθησιογόνους κάκτους στο Ρέθυμνο Facebook Twitter

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ορθοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

Ελλάδα / Οριοθετήθηκε η φωτιά στη Βοιωτία- Το μήνυμα Κικίλια

«Η μεγάλη και έγκαιρη κινητοποίηση επίγειων και εναέριων δυνάμεων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στον παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Λαμίας στη Βοιωτία είχε ως αποτέλεσμα η φωτιά να οριοθετηθεί άμεσα και σε μόλις δύο ώρες να μην υπάρχει ενεργό μέτωπο» αναφέρει ο υπουργός
NEWSROOM
Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Ελλάδα / Συνήγορος του Καταναλωτή: Τι συστήνει στις αεροπορικές για αποζημιώσεις αποσκευών

Σύσταση για τις αποζημιώσεις που πρέπει να καταβάλλονται σε περίπτωση φθαρμένων αποσκευών, απηύθυνε ο Συνήγορος του Καταναλωτή σε εταιρείες αερομεταφορών, μετά από σωρεία καταγγελιών.
NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
κρίμα, τη δουλειά τους έκαναν οι άνθρωποι. Λιγότερο "βρώμικο" το μαγαζάκι τους από μια παραλιακή καντίνα. Άσε που οι κάκτοι, τα μανιτάρια κτλ είναι παρεξηγημένες ουσίες. Σε έναν ιδανικό κόσμο θα δικάζονταν για φοροδιαφυγή και όχι ως έμποροι ναρκωτικών.