Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Βενιζέλο

Θρίλερ με το αεροπλάνο που μετέφερε τον Βενιζέλο Facebook Twitter
12

Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος με το οποίο ταξίδευε πίσω στην Ελλάδα ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος. O αντιπρόεδρος επέστρεφε από την Τουρκία όπου είχε μεταβεί για την τελετή ορκωμοσίας του Ερντογάν.

Ο κυβερνήτης του αεροσκάφους προέβη σε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μακεδόνια το οποίο ήταν το κοντινότερο όταν εμφανίστηκε ρωγμή σε τζάμι του αεροσκάφους. Το Εμπραέρ βρισκόταν στον εναέριο χώρο πάνω από τη Θάσο όταν οι πιλότοι ανέφεραν τη βλάβη ζητώντας άδεια να προσγειωθούν.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία και τα επεισόδια στον Ρέντη

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Το διαβιβαστικό της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του αστυνομικού από χούλιγκαν στον Ρέντη - Τι αποκαλύπτει

Οι σοκαριστικοί διάλογοι: «Πήγαν να σκοτώσουν» και «Θα σας βρούνε όλους κρύους» - Το modus operandi της εγκληματικής ομάδας - 67 συλληφθέντες απολογούνται τώρα - Πιστόλια, πολεμικά φυσίγγια, μαχαίρια, κοκαϊνη βρέθηκαν σε σπίτια συλληφθέντων - Έκαναν την επίθεση στο «Μελίνα Μερκούρη» επειδή δεν υπήρχαν κάμερες
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
Κάποιος που ξέρει αν μπορεί να απαντήσει στην ερώτηση μου:Τι σημαίνει το «Εμπραέρ»;Μοντέλο του αεροσκάφους;Όνομα καμιάς ιστορικής φιγούρας;Κάτι άλλο ή απλά ένα τυχαίο όνομα που σκεφτήκανε να του δώσουν;Γιατί είχα την εντύπωση πως σε αυτά τα αεροσκάφη δίνουν ένα συμβολικό-τρόπον τινά- όνομα αλλά δεν μπορώ να βρω που αναφέρεται το συγκεκριμένο.Ειλικρινής απορία.