Συνετρίβη αεροσκάφος στην Κομοτηνή

Συνετρίβη αεροσκάφος στην Κομοτηνή Facebook Twitter
3

Ένα αεροσκάφος σε δύσβατη περιοχή της Νυμφαίας στην Κομοτηνή συνετρίβη περίπου στις δέκα το πρωί.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αεροσκάφος A-7 Corsair της πολεμικής αεροπορίας το οποίο μετείχε σε άσκηση όταν διαπιστώθηκε βλάβη.

Από τις πρώτες αναφορές προκύπτει πως εντός του αεροσκάφους βρισκόταν μόνο ο πιλότος o oποίος είναι σώος και νοσηλεύεται με μικροτραυματισμούς. Aυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως λίγο πριν την πτώση του αεροπλάνου είδαν στον αέρα αλεξίπτωτο.

Ο υπουργός Εθνικής 'Αμυνας, Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικοινώνησε με τον πιλότο, τον συνεχάρη για τη σωστή αντίδρασή του και του ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση.

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια
A-7 Corsair First flight26 September 1965IntroductionFebruary 1967Retired1991 (USAF, USN); 1993 (ANG)1999 (Portuguese Air Force)StatusActive (Greece) <- Ε που αλλού;Τα A-7 προορίζόταν για απόσυρση από τον στόλο της ΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 2010 (θα τα βλέπουμε μέχρι το 20 σίγουρα!!) ευτυχώς που είναι καλά ο πιλότος
Τα Corsair θα αποσυρθούν οριστικά στα μέσα Οκτώβρη μετά από 39 χρόνια υπηρεσίας. Παρ όλα αυτά όπως βλέπουμε, συνεχίζουν κανονικά τις υπηρεσίες αφού παραμένουν πλήρως ενεργά. Παιδιά, μονοθέσιο βομβαρδιστικό είναι, πόσοι περιμένατε να βρίσκονταν μέσα;