Νεκρή η Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν στα Σφακιά

Νεκρή η Γαλλίδα τουρίστρια που αγνοούνταν στα Σφακιά Facebook Twitter
0

Άσχημη κατάληξη είχαν οι έρευνες εντοπισμού και διάσωσης του ζευγαριού Γάλλων που αγνοούνταν από την Παρασκευή στην ορεινή περιοχή των Σφακίων στη Κρήτη.

Το πρωί της Κυριακής τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν νεκρή την 62χρονη γυναίκα σε απόκρημνο μονοπάτι που οδηγούσε από το Λουτρό στην Ανώπολη ενώ σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. 

Στην επιχείρηση που βρισκόταν σε εξέλιξη από τα χαράματα, πέντε διαφορετικά κλιμάκια έψαχναν το ζευγάρι σε πέντε διαφορετικές διαδρομές στην περιοχή. Στο σημείο εντοπισμού της άτυχης γαλλίδας σπεύδει ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό.

Οι δυο τουρίστες, διέμεναν σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Λουτρό και επιχείρησαν την Παρασκευή να διασχίσουν την ορεινή περιοχή. Το απόγευμα του Σαββάτου δεν επέστρεψαν στο κατάλυμα στο οποίο διέμεναν και οι αρχές ενημερώθηκαν για την εξαφάνισή τους. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βικτόρια Χίσλοπ για Γλυπτά Παρθενώνα: Το Βρετανικό Μουσείο έχει ένα ανεπίσημο έγγραφο χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο

Ελλάδα / Βικτόρια Χίσλοπ: Ο Έλγιν δεν είχε άδεια να πάρει τα Γλυπτά, δεν ήταν μόνο κλέφτης αλλά και ψεύτης

Η διάσημη συγγραφέας Βικτόρια Χίσλοπ είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο κατέχει τα Γλυπτά του Παρθενώνα με ένα ανεπίσημο γράμμα στα ιταλικά χωρίς σφραγίδα από σουλτάνο
NEWSROOM
Λαμία: Πληροφορίες για ληγμένες πρώτες ύλες ενός χρόνου στο εργοστάσιο Γιαννίτση που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα

Ελλάδα / Λαμία: Πρώτες ύλες ληγμένες έναν χρόνο κατασχέθηκαν στο εργοστάσιο που παρασκεύαζε σχολικά γεύματα

Κατά την διάρκεια αυτοψίας που πραγματοποίησαν στελέχη της Πυροσβεστικής στον χώρο του εργοστασίου εντόπισαν και κατάσχεσαν ως πειστήρια, ληγμένες πρώτες ύλες
NEWSROOM