Νταλίκα προσέκρουσε με τρένο στην Αμφίκλεια

Νταλίκα προσέκρουσε με τρένο στην Αμφίκλεια Facebook Twitter
1

Σύγκρουση μεταξύ νταλίκας και τρένου σημειώθηκε σήμερα το πρωί, της Τετάρτης 20 Αυγούστου, στη σιδηροδρομική διάβαση που βρίσκεται στον δρόμο Λαμίας - Λιβαδειάς, έξω από την Αμφίκλεια.

Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα, η νταλίκα εμφάνισε πρόβλημα στα φρένα της κατά την πορεία της λίγο πίσω από δύο σταματημένα ΙΧ, μπροστά από τις κατεβασμένες μπάρες της διασταύρωσης με τις σιδηροδρομικές γραμμές. Στην προσπάθειά του να αποφύγει την πρόσκρουση, ο οδηγός έστριψε στα αριστερά με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με τα πίσω βαγόνια της διερχόμενης αμαξοστοιχίας.

Νταλίκα προσέκρουσε με τρένο στην Αμφίκλεια Facebook Twitter

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, καθώς, για καλή τύχη όλων των εμπλεκομένων, έσκασε το λάστιχο του οχήματος λίγο πριν πέσει πάνω στο τρένο, ανακόπτοντας την πορεία του.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εσκασε το λαστιχο του φορτηγου, ενω ειχαν σπασει και τα φρενα του.. μπροστα σταματημενα άλλα οχηματα, το τρενο περνουσε ακριβως μπροστα τους. Με μια μανουβρα καταφερε να τα αποφυγει και δεν επαθε κανεις τιποτα!! Ασε το φορτηγο φιλαρακι και πηγαινε αναψε μια λαμπαδα. Και μετα τραβα γινε κασκαντερ στο Χολυγουντ!