Προσπάθησαν να περάσουν κινητά με drone στις φυλακές Λάρισας

Προσπάθησαν να περάσουν κινητά με drone στις φυλακές Λάρισας Facebook Twitter
5
Προσπάθησαν να περάσουν κινητά με drone στις φυλακές Λάρισας Facebook Twitter

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη αγνώστων δραστών, οι οποίοι χρησιμοποιώντας τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι (drone), αποπειράθηκαν να περάσουν κινητά τηλέφωνα στις φυλακές Λάρισας.

Την  ιπτάμενη συσκευή αντελήφθη ο φρουρός των φυλακών την Παρασκευή το βράδυ. Η συσκευή προσέκρουσε στο έδαφος, εξωτερικά της δυτικής πλευράς του Καταστήματος, σε απόσταση 35-40 μέτρων από την περίφραξη.

Όπως διαπιστώθηκε, η τηλεκατευθυνόμενη συσκευή έφερε στο κύριο σώμα της χάρτινη συσκευασία, επικολλημένη με μονωτική ταινία.

Από τον έλεγχο, που διενήργησαν αστυνομικοί της Ομάδας Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Ο.Ε.Ε.Μ.) και του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών (Τ.Ε.Ε.) Λάρισας, διαπιστώθηκε ότι στο εσωτερικό της συσκευασίας, υπήρχαν τοποθετημένα πέντε κινητά τηλέφωνα, ισάριθμα καλώδια φόρτισής τους, έξι κάρτες sim και δύο ακουστικά.

Τα αντικείμενα κατασχέθηκαν, ενώ η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM