Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχεται έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου στο Ηράκλειο

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχεται έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου στο Ηράκλειο Facebook Twitter
8
Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχεται έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου στο Ηράκλειο Facebook Twitter
Ο πρίγκηπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ και η σύζυγός του Αμίρα Αλ Ταγουίλ

Με το πολυτελές του αεροσκάφος κατέφτασε στην Κρήτη ο πρίγκιπας Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο 59χρονος Σαουδάραβας ο οποίος είναι ένας από τους ισχυρότερους άντρες του κόσμου θα περάσει τις διακοπές του σε πολυτελές θέρετρο της Ελούντας.

Το αεροσκάφος του προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και από εκεί ξεκίνησε η αυτοκινητοπομπή που τον μετέφερε στο ξενοδοχειακό συγκρότημα.Ο Σαουδάραβας πρίγκιπας θα παραμείνει στην Κρήτη μέχρι και τη Δευτέρα ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει κράτηση 18 δωματίων για την οικογένειά του και τη συνοδεία του.

Σύμφωνα με το cretalive.gr η έλευση του Σαουδάραβα πρίγκιπα, που είναι και από τους βασικούς μετόχους στο όμιλο Four Seasons είχε σημάνει συναγερμό στις Ελληνικές αρχές για να βρουν λύση στάθμευσης στο πολυτελές του αεροσκάφος, καθώς λόγω της αυξημένης κίνησης στο αεροδρόμιο Ηρακλείου ήταν δύσκολο να βρεθεί χώρος.

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη υποδέχεται έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου στο Ηράκλειο Facebook Twitter

Η υπουργός Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη  βρέθηκε στην Κρήτη για να υποδεχθεί τον πρίγκιπα Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ. Σύμφωνα με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε τον υποδέχτηκε προσωπικά στο αεροδρόμιο ενώ ακολούθησε και η δημοσίευση στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

Η προσωπική περιουσία του Αλ Ουαλίντ μπιν Ταλάλ εκτιμάται ότι αγγίζει τα 26 δισ. δολάρια ενώ το 2013 ο πρίγκιπας μήνυσε το Forbes επειδή τον κατέτασσε στην 26η θέση με μόλις 20 δισ. δολάρια. Ανάμεσα στα περιουσιακά του στοιχεία είναι  τρία παλάτια, συνολικής έκτασης 4.750.000 τ.μ., ιδιωτικά αεροσκάφη (ένα Boeing 747, ένα Airbus 321, ένα Hawker Siddeley 125) και δύο σούπερ γιοτ.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

6 σχόλια
Ε, μα κι εσύ δεν τον βλέπεις από το σωστό πρίσμα! Φτιάξε σκηνικό... να έρθει με άσπρο άλογο...να κοιμάσαι...να σε πλησιάσει...να σε ξυπνήσει φιλώντας σε...και να σου κάνει δώρο ένα διαμέρισμα στο Παρίσι...Ε? Τώρα?
Κάναμε αμάν να απαλλαγούμε από τον θεσμό της μοναρχίας,τώρα το έχουμε και καμάρι να συνεργαζόμαστε και μαζί τους.Το κόμμα του «Εθνάρχη» που αποκατέστησε την Δημοκρατία πιστό στις παραδόσεις του.