Καλοκαίρι σε όλη τη χώρα με αύξηση θερμοκρασίας

Καλοκαίρι σε όλη τη χώρα με αύξηση θερμοκρασίας Facebook Twitter
0

Γενικά αίθριος σε όλη την Ελλάδα θα είναι σήμερα ο καιρός με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, η οποία θα συνεχιστεί μέχρι και τη Δευτέρα.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Και στη Θεσσαλονίκη οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού ενώ μετά τις μεσημβρινές θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Η θερμοκρασία στην υπόλοιπη Ελλάδα θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 16 έως 34 στη βόρεια Ελλάδα, 18 έως 34 στη δυτική Ελλάδα, 20 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και 20 έως 34 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση έως 4 και πρόσκαιρα κυρίως στα νότια τμήματα 5 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα είναι δυτικοί – βορειοδυτικοί έως 5 και τοπικά στις νοτιοανατολικές περιοχές 6 μποφόρ.

Γενικά αίθριο καιρό με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και λίγες τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες αναμένουμε την Κυριακή 3 Αυγούστου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς στα ανατολικά ηπειρωτικά, 16 έως 34 στη βόρεια Ελλάδα, 18 έως 34 στη δυτική Ελλάδα, 20 έως 33 στο βόρειο Αιγαίο και από 20 έως 34 βαθμούς στο κεντρικό Αιγαίο, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από τα βορειοδυτικά με ένταση έως 4 και πρόσκαιρα κυρίως στα νότια τμήματα 5 μποφόρ. Στο βόρειο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από τα βόρεια 4 με 5 μποφόρ, ενώ στο νότιο Αιγαίο θα είναι δυτικοί – βορειοδυτικοί έως 5 και τοπικά στις νοτιοανατολικές περιοχές 6 μποφόρ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ