Με ήλιο αλλά και καταιγίδες φεύγει ο Ιούλιος

Με ήλιο αλλά και καταιγίδες φεύγει ο Ιούλιος Facebook Twitter
0

Λιακάδα σήμερα σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες νεφώσεις οι οποίες όμως βαθμιαία στη Βόρεια Ελλάδα, τη Βόρεια Θεσσαλία, το Βόρειο Ιόνιο και την Ηπειρο και βαθμιαία στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανόν κατά τόπους ισχυρές.

Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία στα δυτικά και βόρεια ενώ οι άνεμοι  στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ισχυροί ως σχεδόν θυελλώδεις θα είναι οι άνεμοι  στο Μυρτώο Πέλαγος και στο Δυτικό Κρητικό ενώ  στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Στην Αττική λιακάδα με παροδικές νεφώσεις στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 αργότερα βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές ή καταιγίδες κυρίως από τις απογευματινές ώρες, προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη.

Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 και το βράδυ βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

Ελλάδα / Γιάννης Καλλιάνος: «Το καλό παιδί τελείωσε, δεν σκαμπάζω από τις γλυκανάλατες ανακοινώσεις του Αττικόν»

«Δεν φταις εσύ», ανέφερε ο μετεωρολόγος για τον Άδωνι Γεωργιάδη και αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο για την καθυστερημένη εισαγωγή του πατέρα του στη ΜΕΘ
NEWSROOM
Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

Ελλάδα / Γιώργος Λυγγερίδης: Τι απαντά ο Δήμος Πειραιά για την απασχόληση 4 «ηγετών» της οπαδικής εγκληματικής οργάνωσης

«Καμία δημόσια ή δημοτική αρχή δεν μπορεί να γνωρίζει πως συμπεριφέρεται μετά την αποχώρηση από την εργασία ή υπηρεσία του οποιοσδήποτε εργαζόμενος»
NEWSROOM