Έβγαλαν τα όπλα στα Σφακιά

Έβγαλαν τα όπλα στα Σφακιά Facebook Twitter
2

Τρείς άνδρες νοσηλεύονται φρουρούμενοι στα νοσοκομεία Χανίων και Ρεθύμνου μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ τους. Μάλιστα το αιματηρό περιστατικό έλαβε χώρα σε κεντρικό σημείο, στο λιμάνι.

Ο ένας εκ των τριών νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, καθώς φέρει σοβαρό τραύμα από μια σφαίρα στο θώρακα. Ο δεύτερος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων με τραύματα από 4 σφαίρες στο πόδι, ενώ ο τρίτος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στο γόνατο και υπεβλήθη σε επέμβαση.

Από’ ό,τι φαίνεται στους τρείς τραυματίες ηλικίας 40-60 ετών, τους χώριζαν διαφορές που οδήγησαν και στη μάχη μεταξύ τους. Οι δύο από αυτούς είναι αδέλφια.

Στην περιοχή παραμένουν ισχυρές δυνάμεις των ΕΚΑΜ για να διατηρηθεί η ηρεμάι και να μην υπάρξουν αντίποινα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Πιθανότατα να ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ελλάδα / Γυναικοκτονία Κυριακής Γρίβα: «Μάλλον ήξερε ότι με πέντε μαχαιριές την σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος

Ο ψυχίατρος στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού που παρακολουθεί τον 40χρονο, σημείωσε πως μέχρι σήμερα δεν έχει πει τίποτα για τη δολοφονία της Κυριακής
LIFO NEWSROOM
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Ελλάδα / Δολοφονία στην Αγία Παρασκευή: Το παρελθόν του θύματος με τον σύντροφο της πρώην γυναίκας του - Τι κατέθεσε ο δράστης

Ως ηθικός αυτουργός συνελήφθη η 43χρονη πρώην σύζυγος του καθηγητή που δολοφονήθηκε και ως φυσικός αυτουργός ο 35χρονος σύντροφός της - Τα 3 στοιχεία που οδήγησαν στην εξιχνίαση
LIFO NEWSROOM