Σεισμός

Περισσότερη ζέστη αλλά και βροχές

Περισσότερη ζέστη αλλά και βροχές Facebook Twitter
0

Ζέστη και βροχές και καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια και κυρίως στα ορεινά, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νοτιοδυτικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι. Στον Κορινθιακό δυτικοί με ένταση ως  7 μποφόρ.

Λιακάδα στην Αττική με ανέμους μεταβλητούς 2 με 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νοτιοανατολικούς 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος ο καιρός στη Θεσσαλονίκη με τοπικές νεφώσεις και πρόσκαιρους όμβρους ή καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες  κυρίως στα γύρω ορεινά. Άνεμοι μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ, θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM