Σεισμός

Με άστατο καιρός φεύγει και ο Ιούλιος

Με άστατο καιρός φεύγει και ο Ιούλιος Facebook Twitter
0

Άστατος παραμένει ο καιρός και σήμερα Κυριακή, κυρίως στα κεντρικά βόρεια ηπειρωτικά της χώρας όπου θα σημειωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας. Στην υπόλοιπη χώρα η ΕΜΥ προβλέπει ηλιοφάνεια με αρκετή ζέστη ενώ στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί άνεμοι μέχρι μέτριοι και στο Β. Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις με τις ίδιες εντάσεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με τοπικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά και ανέμους μεταβλητούς 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νοτιοανατολικούς 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου. Στα παραθαλάσσια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Λιακάδα και στη Θεσσαλονίκη όπου τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή καταιγίδες.

Άνεμοι μεταβλητοί 3 και πρόσκαιρα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

0

Σεισμός

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τέμπη: Πειθαρχική έρευνα κατά εισαγγελίας Λάρισας σχετικά με το «μπάζωμα»

Ελλάδα / Αρειος Πάγος: Πειθαρχική έρευνα για εισαγγελέα που απέρριψε τον έλεγχο δύο υφυπουργών στην υπόθεση των Τεμπών

Η εισαγγελέας που ελέγχεται ήταν υποχρεωμένη να στείλει αμελλητί στη Βουλή τη μήνυση των συγγενών κατά των υφυπουργών Χρήστου Τριαντόπουλου και Ζωής Ράπτη
NEWSROOM