Απεργία της ΓΣΕΕ

Στη δημοσιότητα φωτό 35χρονου ληστή και βιαστή

Στη δημοσιότητα φωτό 35χρονου ληστή και βιαστή Facebook Twitter
2

 

Στη δημοσιότητα φωτό 35χρονου ληστή και βιαστή Facebook Twitter

Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛΑΣ μετά από Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης φωτογραφίες και στοιχεία 35χρονου, ο οποίος κατηγορείται ότι σε διάστημα δέκα ημερών λήστεψε έναν άνδρα και βίασε μία γυναίκα.

Πρόκειται για τον Σωτήριο Ευστρατίου, γεν. 20-09-1979, στην Καβάλα, ο οποίος την 16-07-2014 στη Δυτική Θεσσαλονίκη, εξανάγκασε άνδρα να μπει στο αυτοκίνητό του, με την άσκηση σωματικής βίας και στη συνέχεια κατευθύνθηκε σε ερημική περιοχή, όπου με την εκ νέου άσκηση σωματικής βίας του απέσπασε 330 ευρώ.

Στη δημοσιότητα φωτό 35χρονου ληστή και βιαστή Facebook Twitter

Νωρίτερα στις 07-07-2014, ο 35χρονος είχε επιβιβάσει στο αυτοκίνητό του αλλοδαπή γυναίκα, την οποία αφού οδήγησε σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης οχημάτων, τη βίασε. Στη συνέχεια, αφαίρεσε από την παθούσα το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη γυναίκα στον τόπο του συμβάντος.

Μετά τη σύλληψή του, ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε σε τακτική ανάκριση και του επιβλήθηκε προσωρινή κράτηση με σύμφωνη γνώμη Ανακρίτριας και Εισαγγελέως.

Οι φωτογραφίες του δόθηκαν στη δημοσιότητα σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη ώστε να καταστεί δυνατό για όσους παθόντες έχουν υποστεί βλάβη από παρόμοιες πράξεις, να προσφύγουν στις Αρμόδιες Αρχές προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή του 35χρονου σ' αυτές.

2

Απεργία της ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

Ελλάδα / Άγιοι Ανάργυροι: Η απάντηση της ΕΛΑΣ για το νέο βίντεο μετά τη γυναικοκτονία- «Δεν υπάρχει μοντάζ»

«Η Ελληνική Αστυνομία θα συνεχίσει να παρέχει οποιαδήποτε συνδρομή της ζητηθεί στην ανεξάρτητη ελληνική Δικαιοσύνη, για τη διαλεύκανση της εν λόγω υπόθεσης» αναφέρεται στην ανακοίνωση
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια
"εξανάγκασε άνδρα να μπει στο αυτοκίνητό του"Διαβάστε τώρα τι πραγματικά έγινε:Τις πρώτες πρωινές ώρες της 16ης Ιουλίου, ΤΡΑΝΣ ΓΥΝΑΙΚΑ έπεσε θύμα ρατσιστικής απόπειρας ανθρωποκτονίας. Αρχικά της άσκησε λεκτική και στη συνέχεια σωματική βία σφίγγοντάς την ασφυκτικά στην περιοχή του λαιμού γρονθοκοπώντας την και οδηγώντας την σε ερημική τοποθεσία, όπου άρχισε να την χτυπά με αποτέλεσμα να της προκαλέσει εκδορές στην κοιλιακή χώρα, στα πλευρά και στο δεξί της χέρι και αφού την ξανάπιασε απ’ το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και την μύτη για να μην μπορεί να φωνάξει για βοήθεια αλλά και να μην μπορεί να αναπνεύσει, ενώ της απέσπασε χρηματικό ποσό, που είχε η τρανς γυναίκα στην τσάντα της, μπήκε στο όχημα του και έφυγε με μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, αφήνοντας την αιμόφυρτη στο χώμα σε άθλια κατάσταση. Ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη, μετά από άμεση αναζήτηση της αστυνομίας, άμεσα δόθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική έκθεση, ενώ η υπηρεσία ασφάλειας διενήργησε προανάκριση και την Παρασκευή 18 Ιουλίου, μετά από την απολογία του στα πλαίσια της ανάκρισης, κρίθηκε προφυλακιστέος.
Κατά πάσα πιθανότητα είναι τυχαίο, αλλά πριν κάποια χρόνια (Αθήνα) καθόμουν η έρμη περί τις 11 το πρωϊ στη στάση του λεωφορείου και περίμενα και τσουπ πιάνω με την άκρη του ματιού μου έναν "κύριο" κοντά στα 30 να κάθεται στη στάση στην απέναντι πλευρά του δρόμου, να έχει βγάλει έξω το εργαλείο και τακα τουκα τακα τούκα. Φορούσε φόρμα μπλε στυλ υδραυλικού και ήταν κάπως σαν τον εικονιζόμενο, αλλά επειδή ήμουν Αθήνα, όπως προανέφερα, εκτιμώ ότι ήταν τυχαίο. Τρεις και μία πάντως....