ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες Facebook Twitter
0

Άστατος θα είναι σήμερα ο καιρός σε αρκετές περιοχές της χώρας με βροχές και καταιγίδες, αρχικά στα βορειοδυτικά τμήματα της χώρας και στο Ιόνιο, και βαθμιαία στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και στο Βορειοδυτικό Αιγαίο. Μάλιστα κατά τόπους, τα φαινόμενα θα είναι τοπικά ισχυρά και θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους.

Βελτίωση του καιρού αναμένεται σύμφωνα με τις προβλέψεις από το απόγευμα της Τετάρτης.

Σήμερα οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, στο Κεντρικό Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με ίδιες εντάσεις και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί.

Στην Αθήνα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που θα αυξηθούν σταδιακά και τις απογευματινές ώρες θα σημειωθούν βροχές και ισχυρές κατά τόπους καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-5 Μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη με εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν  βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

0

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ