Χωρίς ταχυδρόμους την Τετάρτη

Χωρίς ταχυδρόμους την Τετάρτη Facebook Twitter
0

Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση προχωρά την ερχόμενη Τετάρτη 16 Ιουλίου το Σωματείο Ταχυδρόμων ΕΛΤΑ Αθήνας και Ν. Αττικής, διεκδικώντας την άμεση πρόσληψη εποχικών υπαλλήλων.

Οι ταχυδρόμοι προειδοποιούν μάλιστα ότι αν δεν υπάρξει επίλυση του προβλήματος, θα προχωρήσει σε νέα τετραήμερη απεργία από 11 Αυγούστου έως και 14 Αυγούστου.

Στην ανακοίνωσή του το σωματείο  ζητά την άμεση διασφάλιση επιπλέον προσωπικού και κατηγορεί τη διοίκηση των ΕΛΤΑ και το αρμόδιο υπουργείο ότι «κωλυσιεργούν εδώ και μήνες, τη διαδικασία πρόσληψης 645 εποχικών υπαλλήλων (μερικής και πλήρους απασχόλησης- μέσω ΑΣΕΠ), με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι τομείς οι οποίοι δεν εξυπηρετούνται όπως προβλέπεται».

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

Ελλάδα / Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Email μητέρας 16χρονου οδήγησε στις συλλήψεις των νεοναζί

«Τα παιδιά μας κινδυνεύουν από νεοναζί» - Μητέρα 16χρονου αποκάλυψε στις Αρχές τη δράση της ακροδεξιάς ομάδας «Defend Salonica» στη Θεσσαλονίκη, στέλνοντας 124 αρχεία συνομιλιών από το Telegram
LIFO NEWSROOM