Και τώρα «επιχείρηση κροκόδειλος»

Και τώρα «επιχείρηση κροκόδειλος» Facebook Twitter
2

Σύσκεψη για την προετοιμασία της επιχείρησης και την αιχμαλωσία του κροκόδειλου του Ρεθύμνου θα πραγματοποιηθεί αύριο στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το διευθυντή Διαχείριση Συγκοινωνιακών και Υδραυλικών Έργων του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης Βαγγέλη Μαμαγκάκη, θα εξεταστούν οι θέσεις στις οποίες έχει εντοπιστεί το τροπικό ζώο, προκειμένου να γίνει κατορθωτή η αιχμαλωσία του.

Πάντως, δεν είναι εύκολο κάτι τέτοιοι αφού πολλά σημεία της λίμνης των Ποταμών είναι απρόσιτα λόγω βλάστησης ενώ και το ερπετό είναι τρομαγμένο και δεν είναι εύκολο να το πλησιάσουν.

Στη λίμνη έχουν ήδη τοποθετηθεί θερμικές κάμερες προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει και δεύτερος κροκόδειλος, καθώς οι μαρτυρίες για αυτό πληθαίνουν.

Στη λίμνη έχει τοποθετηθεί περίφραξη ώστε να μην μπουν άνθρωποι στο νερό αφού ο κροκόδειλος θεωρείται επικίνδυνο και απρόβλεπτο ζώο. Όπως λένε οι ντόπιοι έχουν εξαφανιστεί οι πάπιες από τη λίμνη αλλά και αρνιά στην περιοχή.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM

σχόλια

2 σχόλια