Συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης ο υπεύθυνος της συναυλίας του Μάνου Τσάο, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη διάρκεια της συναυλίας.
Πρόκειται για έναν 57χρονο νόμιμο εκπρόσωπο μουσικών παραγωγών και εκδηλώσεων, ο οποίος, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, δεν μερίμνησε για τη λήψη μέτρων ελέγχου και ασφάλειας των θεατών.
Υπενθυμίζεται ότι την ώρα της συναυλίας ομάδα ατόμων συνεπλάκη με άλλη ομάδα για λόγους που διερευνώνται. Τα επεισόδια προκάλεσαν αναστάτωση και ανάγκασαν κάποιους θεατές να εγκαταλείψουν την εκδήλωση.
Από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Ελλάδα /
Συνελήφθη ο υπεύθυνος της συναυλίας του Μάνου Τσάο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Πέθανε από λύσσα όταν την γρατζούνισε αδέσποτος σκύλος στις διακοπές της στο Μαρόκο

HIV: Ο FDA ενέκρινε την πρώτη ενέσιμη θεραπεία για πρόληψη με χορήγηση δύο φορές τον χρόνο

«Μύθος το μισάωρο αναμονής ανάμεσα στο φαγητό και το κολύμπι» λένε οι ειδικοί

Έκτακτη σύσκεψη για την προστασία της χώρας από βαλλιστικούς πυραύλους

Ισραήλ: Νέoς κύκλος ιρανικών πυραυλικών επιθέσεων - Εκτόξευσαν υπερηχητικούς πυραύλους στο Τελ Αβίβ
