Ζέστη και ομπρέλα

Ζέστη και ομπρέλα Facebook Twitter
0

Συνεχίζονται οι βροχές και ι καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας μ με τον υδράργυρο να ανεβαίνει. Άστατος καιρός προβλέπεται σήμερα κυρίως σε τμήματα της Ηπείρου, της Δυτικής Θεσσαλίας, της Δυτικής Στερεάς, της Πελοποννήσου και πιθανόν της Μακεδονίας. Η μεγαλύτερη θερμοκρασία σήμερα στα ηπειρωτικά όπου ο υδράργυρος θα δέιξει ως τους 34 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Βόρειο και Δυτικό Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές το πρωί προβλέπονται στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 34 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

Τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρους όμβρους το μεσημέρι και το απόγευμα και βελτίωση από το βράδυ προβλέπει για τη Θεσσαλονίκη η ΕΜΥ. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 31 βαθμούς Κελσίου ενώ οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις ασθενείς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ