Απεργία την Πρωτομαγιά

Από τις 21 Ιουλίου τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μπάρι και Κεφαλονιά, Ζάκυνθο

Από τις 21 Ιουλίου τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Μπάρι και Κεφαλονιά, Ζάκυνθο Facebook Twitter
1

Η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ιταλίας και των δύο ελληνικών νησιών της Κεφαλονιάς και της Ζακύνθου θα ξεκινήσει φέτος την 21η Ιουλίου. Τα δρομολόγια θα εκτελέσει το πλοίο Orison, χωρητικότητας 1.000 περίπου ατόμων.

Το ενδιαφέρον για τα Ιόνια νησιά παρουσιάζεται ως ιδιαίτερα αυξημένο από τους Ιταλούς, με αρκετές κρατήσεις ήδη για τα δρομολόγια. Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί επτά συνολικά ταξίδια μετ' επιστροφής. 

Τα δρομολόγια από Μπάρι για Κεφαλονιά και Ζάκυνθο θα γίνουν στις 21 και 28 Ιουλίου, στις 4, στις 11, στις 18 και στις 25 Αυγούστου και τέλος την 1η Σεπτεμβρίου, ενώ τα δρομολόγια από Ζάκυνθο προς Κεφαλονιά και Μπάρι θα γίνουν στις 22 και 29 Ιουλίου, στις 5, 8, 12, 19 και 26 Αυγούστου και τέλος στις 3 Σεπτεμβρίου.

Το πλοίο θα ξεκινά από το λιμάνι του Μπάρι στις 5 το απόγευμα και θα φτάνει στη Ζάκυνθο στις 4 μετά το μεσημέρι της επόμενης ημέρας και θα δένει στον μώλο του Αγίου Νικολάου.

 

 

1

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ωραία αλλά μήπως να ξανααρχίσουν και τα δρομολόγια Πάτρ-Κεφαλονιά? Δεν είναι κατάσταση αυτή. Αν θέλουν να κινηθεί καλύτερα ο τουρισμός πρέπει να γίνει κ'αυτό για τους ντόπιους. Είναι απαράδεκτο τόσους μήνες να έχουν σταματήσει.