ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

Μετά τις καταιγίδες η σκόνη

Μετά τις καταιγίδες η σκόνη Facebook Twitter
0

Συνεχίζεται η βελτίωση του καιρού μετά τις βροχές και τις καταιγίδες την εβδομάδα του Πάσχα, όμως σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα έχουμε επέλαση αφρικανικής σκόνης, καθώς οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά της.

Για σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών και θερμοκρασία από 11 ως 22 βαθμούς και στη Θεσσαλονίκη πιθανότητα βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων με τον υδράργυρο να αγγίζει τους 20 βαθμούς.

Για αύριο Τρίτη η πρόβλεψη για τη χώρα μας κάνει λόγο για αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές με περιορισμένη ορατότητα στα ηπειρωτικά και μεταφορά σκόνης από την Αφρική. Άνεμοι Ν-ΝΑ 3-5 Μποφόρ και το βράδυ στο ιόνιο 6 Μποφόρ και θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Στην Αττική αύριο Τρίτη αναμένονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν με ανέμους ασθενείς και βαθμιαία ΝΑ 3-4 Μποφόρ και θερμοκρασία από 12 ως 22 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Άνεμοι ασθενείς μια βαθμιαία ΝΑ 3-4 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 ως 20 βαθμούς.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σάλος στην Τουρκία από την ελληνική σημαία πάνω στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» στον Βοσπορο

Ελλάδα / Τούρκοι ενοχλήθηκαν από την υψωμένη ελληνική σημαία στη φρεγάτα «Θεμιστοκλής» που είχε δέσει στον Βόσπορο

Η φρεγάτα «Θεμιστοκλής» κατέπλευσε στο τουρκικό λιμάνι του ακρωτηρίου Σαράιμπουρνου, μαζί με την τουρκική φρεγάτα «Yavuz» και το γαλλικό πετρελαιοφόρο «Somme»
NEWSROOM