Απεργία την Πρωτομαγιά

Πάσχα σαν Χριστούγεννα

Πάσχα σαν Χριστούγεννα Facebook Twitter
2

Συνεχίζεται και σήμερα Μεγάλο Σάββατο ο άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες, τουλάχιστον μέχρι το μεσημέρι, στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Στα ορεινά της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας οι θερμοκρασίες θα θυμίζουν Χριστούγεννα αφού θα πλησιάζουν το μηδέν και θα χιονίσει. Βελτίωση θα υπάρξει από το μεσημέρι και μετά ενώ αύριο Κυριακή του Πάσχα σποραδικές βροχές θα πέσουν  στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Μακεδονία, τη δυτική και κεντρική Στερεά, τη Θεσσαλία, τη Θράκη και το ανατολικό Αιγαίο. Βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.

Στις υπόλοιπες περιοχές ο καιρός θα είναι βελτιωμένος την Κυριακή του Πάσχα  με λίγες τοπικές νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα στα υπόλοιπα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα αυξηθούν και υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που αργότερα στα δυτικά θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς τοπικά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Σήμερα Μεγάλο Σάββατο στην Αττική προβλέπεται άστατος καιρός, κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές κυρίως το μεσημέρι και το απόγευμα όποτε υπάρχει πιθανότητα να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Βελτίωση αναμένεται  το βράδυ ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ 3-5 και στα νότια τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία από 7 έως 19 βαθμούς κελσίου.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα Σάββατο στη Θεσσαλονίκη με ανέμους νοτιάδες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Εξασθένηση των φαινομένων από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

2

Απεργία την Πρωτομαγιά

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Ελλάδα / Καθηγητής του «Αττικόν» για την υπόθεση Καλλιάνου: Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση

Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια