Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα

Άστατος ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα Facebook Twitter
0

Άστατος θα είναι, σύμφωνα με τις προβλέψεις ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα με βροχές, καταιγίδες, ακόμη και χιόνια στα βόρεια ορεινά αλλά και με πτώση της θερμοκρασίας. Βελτίωση του καιρού αναμένεται να υπάρξει την Κυριακή του Πάσχα με ήλιο μέχρι το μεσημέρι αλλά και βροχές αργότερα σε κάποιες περιοχές.

Για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα προβλέπονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες ενώ οι άνεμοι θα είναι νότιοι και θα φθάσουν μέχρι τα 4 -5 μποφόρ.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και πιθανόν πρόσκαιρη καταιγίδα. Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί με την ιδία ένταση. Θερμοκρασία από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι και το απόγευμα θα αυξηθούν, όποτε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα γύρω ορεινά προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. .Ο άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 10 έως 19 βαθμούς κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Ελλάδα / Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Οι Αρχές εξετάζουν τη μαρτυρία δημοσιογράφου που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή
LIFO NEWSROOM