Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι

Βροχές, καταιγίδες, χιόνια και χαλάζι Facebook Twitter
0

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα στις περισσότερες περιοχές της κεντιρκής και βόρειας χώρας οι οποίες πιθανώς να συνοδεύονται από χαλάζι και ισχυρούς ανέμους. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 5-7 Μποφόρ ενώ θα υπάρξει σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας από βορρά προς νότο.

Στην Αττική προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και καταιγίδες πιθανώς πρόσκαιρα ισχυρές. Βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Θερμοκρασία από 11 ως 19 βαθμούς.

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανώς να είναι κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Βελτίωση από το απόγευμα ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί μεταξύ 12 και 16 βαθμών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας: Πίσω στο παρελθόν για να δούμε το μέλλον

Διεθνής Ημέρα Μουσείων / Ένας δάσκαλος μάζεψε χιλιάδες αντικείμενα από τα ελληνικά σχολεία του 20ού αιώνα

Στο Μουσείο Ιστορίας Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας, ο Θεόδωρος Τσιλίκας έχει συγκεντρώσει μοναδικά ντοκουμέντα της εκπαίδευσης στα δημοτικά της Ελλάδας, από παλαιά ή ακόμη και εγκαταλελειμμένα σχολεία.
ΜΑΚΗΣ ΠΟΛΛΑΤΟΣ
Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM