Eδώ εντοπίστηκαν τα πιθανά συντρίμμια του Μπόινγκ

Eδώ εντοπίστηκαν τα πιθανά συντρίμμια του Μπόινγκ Facebook Twitter
0

 

Eδώ εντοπίστηκαν τα πιθανά συντρίμμια του Μπόινγκ Facebook Twitter

Άρχισαν και πάλι το πρωί οι έρευνες για την ανεύρεση πιθανών συντριμμιών του αεροσκάφους της Malaysia Airlines που σύμφωνα με επίσημες πλέον ανακοινώσεις έχει συντριβεί στο νότιο Ινδικό Ωκεανό με νέο δεδομένο τα 122 πιθανά συντριμμια που εντόπισαν και φωτογράφισαν δορυφόροι.

Στις έρευνες συμμετέχουν 12 αεροσκάφη και δύο πλοία, με το έργο των ερευνητών να είναι πάντως ιδιαίτερα δύσκολο αφού η περιοχή των ερευνών έχει μέγεθος περίπου όσο 7 φορές το μέγεθος της Βρετανίας.

Εν τω μεταξύ, οι συγγενείς των αγνοουμένων που έχουν καταφύγει σε ξενοδοχείο στην Κουάλα Λουμπούρ ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό της Μαλαισίας Najib Razak να τους ενημερώσει προσωπικά, καθώς είναι πολύ οργισμένοι με το χειρισμό της υπόθεσης από την κυβέρνηση του.

Όπως λένε, θέλουν να τους εξηγήσει τι συνέβη και τι στοιχεία υπάρχουν τα οποία να αποδεικνύουν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη.

Μάλιστα, η υπόθεση οδηγεί σε κρίση τις σχέσεις Κίνας-Μαλαισίας. Η Κίνα ζητά να ενημερωθεί από την κυβέρνηση της Μαλαισίας ενώ υψηλόβαθμος αξιωματούχος της Μαλαισίας αναχώρησε για το Πεκίνο προκειμένου να κατευνάσει τις αντιδράσεις.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

Ελλάδα / Οι VIP του Conference League θα έχουν προτεραιότητα στον «Ευαγγελισμό»- Η απάντηση Γεωργιάδη

«Όλες οι σχετικές αναρτήσεις και αντιδράσεις κυρίως από βουλευτές που στο παρελθόν έχουν συμμετάσχει σε Κυβέρνηση είναι λαϊκίστικες και υποκριτικές» αναφέρει ο υπουργός Υγείας
NEWSROOM
Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Ελλάδα / Λαμία: 63 κρούσματα με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης σε 7 δημοτικά σχολεία

Τα 15 παιδιά με συμπτώματα δηλητηρίασης από Δημοτικό κατανάλωσαν λιγκουίνι με κιμά. Γονιός που κράτησε την συσκευασία είπε θα τη στείλει στο Γενικό Χημείο του Κράτους για ανάλυση
NEWSROOM