Πόσα έχασε κάθε Έλληνας μέσα στην κρίση

Πόσα έχασε κάθε Έλληνας μέσα στην κρίση Facebook Twitter
2

Κατά 30% μειώθηκε το μέσο εισόδημα του Έλληνα μέσα στην πενταετία 2007-2012 με μέσες απώλειες 4.400 ευρώ ανά άτομο, σύμφωνα με έκθεση του ΟΟΣΑ. Πρόκειται για την μεγαλύτερη απώλεια στον ΟΟΣΑ και τέσσερις φορές μεγαλύτερη από τον μέσο όρο των χωρών της ευρωζώνης.

Μεταξύ 2008 και 2013 η ανεργία διογκώθηκε, με ρυθμό 3.800 ατόμων την εβδομάδα και πλέον το 60% του 1,4 εκατ. ατόμων που αναζητούν εργασία είναι μακροχρόνια άνεργοι.

Επίσης, σύμφωνα με την έκθεση, από το 2007-8 οι συνολικές δαπάνες για την κοινωνική προστασία και την υγεία μειώθηκαν κατά περίπου 18% σε πραγματικές τιμές σε σύγκριση με μια αύξηση κατά 14% του μέσου όρου των χωρών του ΟΟΣΑ σε πραγματικές τιμές επίσης.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια
Ποσα εχασε ο ελληνας δεν ξερω. Ξερω ομως ποσα εμαθε. Τιποτα !Σε πεισμα της γνωσιολογιας, της νευροφυσιολογιας, της γενετικης, της θεωριας της εξελιξεως και καθε αλλης σχετικης επιστημης που διεπει τη διανοητικη αναπτυξη του ατομου,... Δυστυχως . Σ αυτη την περιοχη του πλανητη δεν παρουσιαζονται τα τελευταια 50 τουλαχιστον χρονια, ανιχνευσιμες μεταβολες