Παπάς επικεφαλής σπείρας που εξαπατούσε ανέργους

Παπάς επικεφαλής σπείρας που εξαπατούσε ανέργους Facebook Twitter
5

Ως εγκέφαλος σπείρας απατεώνων που έταζε δουλειά σε ανέργους και τους αποσπούσε χρήματα, φέρεται ιερέας από τον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο οποίος συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., η σπείρα είχε συστήσει και εταιρεία εύρεσης εργασίας για να κάνει τη δράση της να φαίνεται νόμιμη, με αποτέλεσμα να πέσουν στα δίχτυα της 150 με 160 άνεργοι.

Μάλιστα, τέσσερα από τα φερόμενα ως θύματα μετανάστευσαν στο εξωτερικό, σε Κύπρο και Γερμανία, προκειμένου να εργαστούν και διαπίστωσαν την απάτη όταν έφτασαν εκεί.

Ο 30χρονος ιερέας που παρίστανε και το διευθυντή και ιδρυτή της εταιρίας φέρεται να είναι εν ενεργεία και να λειτουργεί σε ιερό ναό του Λαγκαδά Θεσσαλονίκης. Σε βάρος του είχε σχηματιστεί κατά το παρελθόν δικογραφία για παρόμοια αδικήματα.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον ένας 45χρονος άεργος κι ένας 40χρονος δικηγόρος, εκ των οποίων συνελήφθη ο πρώτος.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ελλάδα / Γλυφάδα: Συνελήφθη ιδιοκτήτης καταστήματος για βιασμό 31χρονης

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από Αστυνομικούς του Τ.Α. Γλυφάδας, εντός καταστήματος και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών. Στο θύμα χορηγήθηκε παραγγελία για ιατροδικαστική και τοξικολογική εξέταση
NEWSROOM
Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024

Ελλάδα / Πανελλήνιες Εξετάσεις 2024: Ποια είναι η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου που σε κείμενο της εξετάστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι

Η Ηλέκτρα Χατζηδημητρίου είναι κλινική Νευροψυχολόγος - Το κείμενο της είχε δημοσιευθεί τον Αύγουστο του 2016 - Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν επίσης σε κείμενο του Νίκου Καζαντζάκη και σε ποίημα του Κωστή Παλαμά
NEWSROOM