Γιάφκες στην Ελλάδα αποκάλυψε ο εκτελεστής της Αγ. Νάπας

Γιάφκες στην Ελλάδα αποκάλυψε ο εκτελεστής της Αγ. Νάπας Facebook Twitter
2

Πληροφορίες για γιάφκες στην Ελλάδα φέρεται να έχει δώσει, σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», στην κυπριακή αστυνομία ένας από τους συνεργούς του εκτελεστή στον πενταπλό φόνο που έγινε τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα.

Η εφημερίδα γράφει ότι ο καταδικασμένος σε πέντε φορές ισόβια κατονόμασε τον άνθρωπο που του έδωσε όπλο και χρήματα αλλά και αυτούς που «παρήγγειλαν» το συμβόλαιο θανάτου.

Σύμφωνα με τον «Πολίτη», παραδέχτηκε τη σχέση, τόσο του ίδιου όσο και του συνεργού του, με τον αντεξουσιαστικό χώρο στην Ελλάδα και αποκάλυψε περιοχές που βρίσκονται κρυμμένα όπλα.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κοντολογίς, κάποιος "αλητάμπουρας του αντιεξουσιαστικού χώρου" παντελόνιασε 30 μεγάλα για να καθαρίσει τη μπίζνα για τους μαφιόζους από την "μαρτυρικήν μεγαλόνησον", που από καταβολής της διοικείται με όρους Σικελίας από μια χούφτα οικογένειες μπαστουνοβλαχο- αρχινονών τύπου Φανιέρου, για τον έλεγχο του σερβιρίσματος κακής μπύρας σε ξεπλυμένες βρετανίδες και του ξεβρακώματος των κακόμοιρων των κοριτσιών στα "καπαρέ" ... κι εμείς το χάψαμε αμάσητο...
Γιατί αποφεύγεται γενικά να αφέρεται σε διάφορα site το όνομα του εκτελεστή της Αγ. Νάπας ; Ο οποίος πιστεύται πως είναι μέλος της Σέχτας Επαναστατών και έχει σχέση και με την δολοφονία του Γκόλια (τρομακτικόμπλογκ) ; Μαμαλικόπουλος λέγεται, δεν κάνει τζιζ.