Πάνω από 95 εκ. ευρώ οι υπερωρίες στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας

Πάνω από 95 εκ. ευρώ οι υπερωρίες στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Facebook Twitter
8

Πάνω από τα 95 εκατομμύρια ευρώ ήταν η εγγεγραμμένη δαπάνη για υπερωρίες στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας από το 2008-2012, σύμφωνα με δημοσίευμα της Καθημερινής της Κυριακής. Η εφημερίδα αναφέρει ότι αν σε αυτό το ποσό προστεθεί και η υπερωριακή απασχόληση για το 2013, τότε η συνολική δαπάνη φτάνει τα 107 εκατ. ευρώ.

Υπερωρίες εισέπρατταν εργαζόμενοι στην Υπηρεσία ακόμη και για ημέρες που απουσίαζαν λόγω ασθενείας αλλά και προσωπικό που υπηρετούσε εκτός συνόρων.

«Υπήρχαν σιωπηρά συμφωνημένες υπερβάσεις, δηλαδή ανοχή. Το θέμα θα διερευνηθεί» είπε για στον ΣΚΑΪ ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής.

8

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

4 σχόλια
1η παρατήρηση:Δηλαδή σε τέσσερα χρόνια έφαγαν το 20% που φαγώθηκε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο σε μία μόνο από τις πολλες κινήσεις Φιλιππίδη-Κοντομηνά...2η παρατήρηση:Και όλα μα όλα τα λαμόγια πού έως χθές ήταν μόνο ΠΑΣΟΚ - όχι ΝΔ - μετακόμισαν αγεληδόν στο ΣΥΡΙΖΑ εκτος των Κοντομηνά Φιλιππίδη που παραμένουσιν στη ΝΔ...Θα μας τρελάνετε φασιστάκια
Όχι Δμήτριε τέκνο μου δεν ξεφτιλίζομαι για αυτό ξεφιλίζομαι λόγω των προεκλογικών δεσμέυσεων της ΝΔ και της νοοτροπίας του κάθε φασίστα : λέγε λέγε όλο και κάτι θα μείνει.Αλήθεια πότε είπε ο ΣΥΡΙΖΑς για 100.000 νεους διορισμούς;Δός ημίν φως
Ρε λεβέντες μου αρέσει που το πρόβλημά σας είναι μην τυχόν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί ως μελλοντολόγοι προβλέπετε ότι θα κάνει τα ίδια με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.Οπότε να στηρίξουμε το παρόν έναντι του απογοητευτικού μέλλοντος.Και για να τελειώνουμε μ' αυτή την ιστορία: δεν ξέρω αν τα λαμόγια θα πάνε στο ΣΥΡΙΖΑ πάντως σήμερα είναι στη ΝΔ με ολίγη ΠΑΣΟΚ.Οπως η συνδικαλίστρια της ΝΔ στο ΝΑΤ που διπλοπληρωνε τιμολόγια σε κλινικάρχες (η οποια ήταν και στο γραφειο του Αρβανιτόπουλου για να παει μπροστα και η παιδεια)όπως η τύπισσες στο ΙΚΑ Καλλιθέας όπως αυτοι οι τιμιοι και ηθικοι που καρφώνουν τον Τομπούλογλου που για 30,000 πήγε να τους χαλάσει τη μοιρασιά που ήδη είχε γίνει όχι μόνο για τα 190,000 της διαφημιστικής όπου "δούλευε" η υποψήφια της ΝΔ Β'ΑΘΗΝΩΝ αλλά και για τα 2,500,000 του προγράμματος ΕΣΠΑ για την παχυσαρκία του κώλου.Όπως και όλων των ευρωπαϊκών προγραμμάτων, ΕΣΠΑ, επιχορηγήσεων, χορηγιών οργανισμών κλπ όπου όλοι οι σύζυγοι τα ανίψια τα ξαδέλφια και λοιποί συγγενείς έχουν ανόιξει καθε είδους ΜΚΟ και εταιρία για να τρώνε.Αυτά είναι τα "δικά σας παιδια" τουλάχιστον προς το παρόν.όταν γινει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση και κάνει τα ίδια τότε έλα να τον βριζουμε μαζί.Ως τότε όμως μόκο φασιστάκο
@Stamatis FΤο να πιστεύεις ότι υπάρχει ένα κόμμα που "επειδή δεν έχει δοκιμαστεί" είναι αγνό και άσπιλο και απαρτίζεται από ηθικούς ανθρώπους είναι απλά ουτοπία. Ένα ποσοστό διεφθαρμένων υπάρχει σε όλα τα κόμματα είτε έχουν κυβερνήσει είτε όχι. Αντί λοιπόν να περιμένω να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ και τότε να τον βρίζουμε όλοι μαζί προτιμώ να απαιτήσω θεσμικές αλλαγές ώστε να μην δίνεται η ευκαιρία στους διεφθαρμένους να κλέβουν.
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου.Στην χώρα έχουμε έλλειμμα δημοκρατίας επειδή ακριβώς έχουμε έλλειμμα θεσμών και αυτό ακριβώς περιμένω από το ΣΥΡΙΖΑ τη ΔΗΜΑΡ τους ΑΝΕΛ τους ελοχιμ και τους νεφελιμ αν και όταν κυβερνήσουν.Δεν το περιμένω πάντως με τίποτα από ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπως απεδείχθη με την σταδιακή καταστροφήΚαι δέχομαι 100% το σκεπτικισμό σου για το ΣΥΡΙΖΑ. Δε δέχομαι όμως από το κάθε παπαγαλάκι να μπουρδολογεί ξεδιάντροπα με κλισε του στυλ "ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το νέο ΠΑΣΟΚ" "Όλα τα λαμόγια είναι στο ΣΥΡΙΖΑ" "ο ΣΥΡΙΖΑ θα μας παει στη δραχμή"