Βροχές και καταιγίδες και σήμερα

Βροχές και καταιγίδες και σήμερα Facebook Twitter
0

Βροχές και καταιγίδες θα πλήξουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας σήμερα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ. Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι εντονότερα στην ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες αλλά και την Κρήτη.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3-5 και το βράδυ τοπικά στα ανατολικά 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9-15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί και τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6-12 βαθμούς.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Ελλάδα / Καλλιθέα: «Η γυναίκα ούρλιαζε για αρκετά λεπτά» - Το χρονικό της τραγωδίας με την 7χρονη Αγγελική

Η 37χρονη θεία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου - «Έχασα το παιδί μου!» φώναζε με λυγμούς η μητέρα της
LIFO NEWSROOM